Луна: Не съм бременна, Горан е стерилен, ще поема разходите по лечението му

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

„Категорично не съм бременна! Причината за това е, че Горан е стерилен от много години и не може да има деца. Той е негоден за родител и няма да е баща на моите деца.“ Това обяви пред „България Днес“ певицата Луна, като отрече по всякакъв начин слуховете за настояща бременност.

Любовната история на Луна и младото й гадже започна лека-полека да се разплита: Певицата се е бръкнала надълбокоИсторията с младото гадже е пълна измислица Повече от месец фолк ветеранката Луна разиграва любовни …Sep 15 2019vijti.com

„Това се е получило заради натрупването на анаболи, добавки и инжекции, които той поема заради кариерата си. За съжаление това е трудно лечимо, дори невъзможно. Въпреки това искам да му помогна да се излекува, поела съм всички финанси по лечението му“, коментира певицата.

Така стеклите се обстоятелства поставят на карта бъдещите отношения между двойката, но блондинката е категорична: „Горан няма да е моят партньор в живота ми, но ще си останем приятели. Затова искам и да му помогна. Имам средствата и защо да не го направя? Тук не става въпрос за деца дори, това не ми е фиксидея. Не ме е страх от отглеждане на деца, отгледала съм племенничките ми и сега техните деца. Но на първо място е здравето, искам Горан да е добре. Не знам от колко години е стерилен, преди дни излязоха резултатите, но е от доста години“, споделя Луна.

В момента двойката е в Австралия, където певицата има къща. Там Горан се подлага на лечение, а през свободното си време двамата се наслаждават на топлото време и океана. Изпълнителката сподели, че дори намерила време да работи и да запише и няколко клипа към бъдещите си проекти.

„Сега лекуваме тялото му, въпреки че това увреждане е и в главата. Искам да му помогна, но той не иска. Вярата ми е огромна и имам надежда за него. Давам всичко от себе си, помагам, но това ще приключи“, казва Луна.

Въпреки ненадеждното състояние на 30-годишния Горан певицата е обнадеждена и апелира всички млади хора да не злоупотребяват с химичните добавки заради кариерата си. „Нека младите обърнат внимание на здравето си. Това е важно, защото така провалят бъдещето си“, завършва певицата.

Въпреки че много хора сметнаха, че двойката си прави реклама, Горан и Луна официално обявиха силните си чувства преди месеци. Тогава певицата загатна, че Горан е мъжът на живота й и дори си правят сватбена фотосесия. Изпълнителката загатна, че младокът може да бъде потенциалният баща на бебето й, а от кадрите в мрежата се вижда, че двамата са на крилете на любовта.

„Аз съм извън рамки и възраст. За нас няма значение възрастта, както и бракът. Според мен това е една ненужна институция, в която няма смисъл да се влиза“, каза Луна преди време.

Двойката се запознава случайно в началото на годината, когато Луна записва клип към своя песен, а Горан е част от статистите, избрани да участват. Искрите пламват веднага, а Луна споделя, че този човек е от друго измерение и упорит, което я печели. „Трудно може да ме спечели човек, но Горан успя по някакъв начин“, щастлива е тя.

Луна: Предлагаха ми да съм кмет на София!Луна е била едно от възможните лица за кметския стол в София. Това разкри самата изпълнителка в едно…Oct 29 2019vijti.com

Фолк изпълнителката Луна май чака наследник от мъжа си – младокът Горан. Блондинката сама подхрани т…Oct 29 2019vijti.com

Източник: hotarena.net

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!