23-годишна всекидневно изпраща SMS-и на починалия си баща, накрая получи отговор

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Преди около четири години 23-годишната Чейстити Патерсън от САЩ губи своя баща. Въпреки това оттогава тя не пропуска ден, в който да му изпрати съобщение по телефона, за да му разкаже как е минал денят ѝ или какви трудности ѝ предстоят.

Мистерия без край около едно от най-знаковите убийства в историята на БългарияГореща вечер в разгара на лятото на 2005 година. Соченият за наркобос Антон Милтенов-Клюна заедно с …Oct 27 2019vijti.com

Разбира се, през последните четири години тя не е получила отговор на нито един от нейните SMS-и… но това се променя тези дни, когато телефонът ѝ внезапно я известява, че има получено съобщение от номера на баща ѝ.

Когато прочита дългото послание, момичето разбира, че през цялото това време е писала на човек, когото не познава, но с когото я свързва също загуба на изключително скъп човек.

,,Здравей, миличка! Аз не съм баща ти, но през всичките тези четири години получавах твоите съобщения. Казвам се Брад и загубих своята дъщеря в катастрофа през август 2014 г. И твоите съобщения ме държат жив. Когато ми пишеш, зная, че е вест от Бога“, споделя ѝ в съобщението си непознатият мъж.

,,Четох за страховете ти и мога да кажа, че си пораснала много. От години се канех да ти върна отговор, но се страхувах, че ще разбия сърцето ти“, пише мъжът.

За да докаже невероятната история, момичето споделя част от кореспонденцията си с него.

Сияна и Евстати опитаха да развенчаят мистерията около Дяволското гърло, но откриха телата им извън пещератаБучащите води на Триградската река влизат от 42 метра височина, но нищо, което те влачат, не излиза …Oct 19 2019vijti.com

Източник: NOVINI.BG

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!