Лора Крумова финтира Нова и се връща в БиТиВи срещу грандиозен хонорар (Снимки):

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Наскоро писахме, че любимката ни от екрана, Лора Крумова , няма да се връща в Нова телевизия след края на майчинството си. Въпреки, че тази новина остави всички с впечатлението, че водещата повече няма да е на екран, се оказа, че Лора крие още няколко коза в ръкава си! Напускането на Лора Крумова от редиците на Нова телевизия не е случайно, коментират нейни колеги.

Според запознати бившата водеща на „Събуди се“ се отказала доброволно от договора си там, защото получила по-апетитна оферта за по-висока заплата в конкурентната Би Ти Ви . Преди броени дни Крумова била забелязана на тайни преговори в известен СПА хотел, намиращ се над езерото Панчарево. Там отишла на „работна“ почивка заедно с две свои колежки от сутрешния блок на Би Ти Ви.Лора Крумова Тази събота

Припомняме, че преди да пристане на Нова тв, Лора водеше уикенд предаванията „Тази събота“ и „Тази неделя“. След напускането й столът й за кратко бе наследен от Антон Хекимян. Той обаче бързо получи повишение и се изстреля до позицията на водещ на сутрешния блок, а Диана Любенова, Мариана Векилска (после заменена от Алекс Кръстева) и Жени Марчева поеха щафетата.

Според пикантните слухове от кулоарите на телевизията, в момента Крумова се гласяла да прави свое предаване в ефира на Би Ти Ви. На чие място ще бъде то обаче, не става ясно. За този свой ход журналистката намекна и след като официално обяви, че се оттегля от Нова.

„Идеи има много, но от идеята до втората крачка разстоянието е голямо. Няма обаче да бягам от журналистиката, защото тя е това, което мога да правя“, каза Крумова.

Лора Крумова и Галя Щърбева

Продължителното отсъствие на тв звездата от ефира всъщност се дължеше на нейното майчинство. През 2018 г. тя стана повторно майка, този път на дъщеричка Мина. Освен това има и по-голям син Явор отново от спътника й в живота – учителя по ски и сърф, Сотир. Лора допълни, че по принцип бившите й работодатели искали тя дa се върне след майчинството, а решението да прекрати трудовите си отношения с тях било по нейна инициатива.

Това обаче й коствало приятелството с колежката й Галя Щърбева, с която са неразделни в работата и в живота през последното десетилетие. Щърбева обаче продължава да прави репортажи за „Събуди се“ по Нова тв.

Източник: ЗаЖената

Лора Крумова стана даскалка: Нова телевизия и БиТиВи категорично я отрязаха, издържа се от преподавателска дейностПлановете на Лора Крумова да се върне на екран съвсем пропаднали, издават нейни колеги от Нова телев…Jun 14 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!