Лора Крумова стана даскалка: Нова телевизия и БиТиВи категорично я отрязаха, издържа се от преподавателска дейност

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Плановете на Лора Крумова да се върне на екран съвсем пропаднали, издават нейни колеги от Нова телевизия, узна HotArena.
Рейтингът на предаването „Събуди се“, което тя водеше, преди да излезе по майчинство, бил задоволителен и без нейното присъствие на екран, затова ръководството тихомълком я отстранило, писа „Ретро“.
За Крумова нямало място и в конкурентната Би Ти Ви, откъдето някога стартира нейната тв кариера, въпреки силните й връзки там. Затова тя се принудила да направи завой в кариерата си, за да има все пак някакви доходи.
Лора Крумова се връща в Би Ти Ви? Водещата уволнена от Нова, влиза с Антон ХекимянЛора Крумова усилено крие информацията, че договорът ѝ с Нова телевизия е бил прекратен. В момента б…Jan 28 2019vijti.com

Лора се отдала изцяло на преподавателска дейност във Висшето училище по застраховане и финанси, което е един от частните университети в столицата. Там Крумова щяла да води магистърска програма по журналистика, като вече провеждала подбор на студенти съвместно с близката си приятелка и колежка Галя Щърбева.
На помощ щели да им се притекат и редица известни тв лица, които щели да изнасят лекции на избраните за специалността.
А ето и пълната хронология на събитията, които в крайна сметка доведоха до този резултат и накараха Лора Крумова да прибегне до преподаването, за да се издържа:

Наскоро медиите отбелязаха, че водещата усилено крие информацията, че договорът ѝ с Нова телевизия е бил прекратен. В момента бившата водеща на „Събуди се“ е по майчинство и се твърдеше, че съвсем скоро тя ще се върне на екран в предаването, но всъщност от ръководството на медията променили внезапно плановете си и столът на Крумова изстинал.
Колеги на тв звездата издават, че тя била уволнена, а заместничката ѝ Мартина Ганчева, която дълго време беше лице на телевизия „България он еър“, щяла да остане като титулярка в съботно-неделния блок.

Крумова обаче била твърдо решена да не остава без работа и вече имала план как да прецака работодателите си от Нова. Преди дни блондинката бе засечена да вечеря в компанията на Антон Хекимян, Биляна Гавазова и други кадри от конкурентната Би Ти Ви, което означава, че вероятно съвсем скоро журналистката ще се влее отново в екипа им. Въпреки че се заричаше този път да отдели повече време на второто си отроче и да се възползва максимално от майчинството, плановете ѝ се променили в движение и Лора вече уточнявала детайлите около новото си професионално амплоа.

Запознати с интригата около тайното уволнение на водещата разкриват, че ръка да се върне обратно в Би Ти Ви, ѝ подал точно Хекимян, който навремето, когато тя реши да напуска, зае нейното място в тогавашното „Тази събота“ и „Тази неделя“. Крумова обаче нямала шанс отново да пробие за същата позиция, тъй като Жени Марчева и Диана Любенова за момента били несменяеми, затова се подготвяла за съвсем нов проект. Най-вероятно в Би Ти Ви блондинката щяла да придърпа и вярната си приятелка и колежка Галя Щърбева, която в момента е принудена да се подвизава като обикновено репортерка, след като общото им предаване „Комбина“ стигна дъното по рейтинг и бе изритано от програмната схема на Нова.
Източник: Хотарена
Антон Хекимян разочарова много майка си и разби репутацията си на син-мечтаВодещият Антон Хекимян не почете любимата си майка на рождения й ден миналата седмица. Работните анг…Feb 22 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!