Лора Крумова финтира Нова и се връща в БиТиВи срещу грандиозен хонорар (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Наскоро писахме, че любимката ни от екрана, Лора Крумова , няма да се връща в Нова телевизия след края на майчинството си. Въпреки, че тази новина остави всички с впечатлението, че водещата повече няма да е на екран, се оказа, че Лора крие още няколко коза в ръкава си! Напускането на Лора Крумова от редиците на Нова телевизия не е случайно, коментират нейни колеги.

Според запознати бившата водеща на „Събуди се“ се отказала доброволно от договора си там, защото получила по-апетитна оферта за по-висока заплата в конкурентната Би Ти Ви . Преди броени дни Крумова била забелязана на тайни преговори в известен СПА хотел, намиращ се над езерото Панчарево. Там отишла на „работна“ почивка заедно с две свои колежки от сутрешния блок на Би Ти Ви.Лора Крумова Тази събота

Припомняме, че преди да пристане на Нова тв, Лора водеше уикенд предаванията „Тази събота“ и „Тази неделя“. След напускането й столът й за кратко бе наследен от Антон Хекимян. Той обаче бързо получи повишение и се изстреля до позицията на водещ на сутрешния блок, а Диана Любенова, Мариана Векилска (после заменена от Алекс Кръстева) и Жени Марчева поеха щафетата.

Според пикантните слухове от кулоарите на телевизията, в момента Крумова се гласяла да прави свое предаване в ефира на Би Ти Ви. На чие място ще бъде то обаче, не става ясно. За този свой ход журналистката намекна и след като официално обяви, че се оттегля от Нова.

„Идеи има много, но от идеята до втората крачка разстоянието е голямо. Няма обаче да бягам от журналистиката, защото тя е това, което мога да правя“, каза Крумова.

Лора Крумова и Галя Щърбева

Продължителното отсъствие на тв звездата от ефира всъщност се дължеше на нейното майчинство. През 2018 г. тя стана повторно майка, този път на дъщеричка Мина. Освен това има и по-голям син Явор отново от спътника й в живота – учителя по ски и сърф, Сотир. Лора допълни, че по принцип бившите й работодатели искали тя дa се върне след майчинството, а решението да прекрати трудовите си отношения с тях било по нейна инициатива.

Това обаче й коствало приятелството с колежката й Галя Щърбева, с която са неразделни в работата и в живота през последното десетилетие. Щърбева обаче продължава да прави репортажи за „Събуди се“ по Нова тв.

Източник: ЗаЖената

Лора Крумова стана даскалка: Нова телевизия и БиТиВи категорично я отрязаха, издържа се от преподавателска дейностПлановете на Лора Крумова да се върне на екран съвсем пропаднали, издават нейни колеги от Нова телев…Jun 14 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!