Лили Ванкова женена за прочут зъболекар (Снимка)

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Близо 30 години любимата говорителка на поколения – Лили Ванкова, избягва умишлено медийното внимание. Макар да е прехвърлила 70-те, звездата на БНТ не е загубила чара си и софиянци все още я заглеждат и спират по улиците.

От години Лили живее почти на пъпа на столицата, в китна къща до Петте кьошета. Всъщност имотът е собственост на нейния настоящ съпруг – небезизвестния зъболекар Иван Антикаджиев. Домът им се прочу не само като кабинет на стоматолога, но и като място за сбирки на някои знакови интелектуалци и ВИП персони.

Борисов: Българите да гласуват умно, защото инвеститорите се безпокоят от всяка политическа промянаБорисов даде съвети за вота и ваксинирането днес. Министър-председателят Бойко Борисов предприе трад…Feb 21 2021vijti.com

Лили и Иван често посрещат в райския двор на къщата си скулптора Георги Чапкънов, писателя Стефан Цанев, актьорите Антон Радичев и Васил Банов, бившия кмет Стефан Софиянски, шоумена Агент Тенев и много други известни бохеми.

Тази година Лили и Иван ще празнуват перлена сватба, или 30 години от сключване на брака им. Двамата минали под венчилото на 8 ноември 1991 г., само две седмици преди той да стане зам.-министър на здравеопазването в правителството на Филип Димитров. На 1 септември 1992-ра обаче сам се отказва от поста, а Лили е уволнена от тогавашния шеф на БНТ Асен Агов с телеграма, която гласяла вече да не се явява на работа. Преди години се заговори, че Лили и Иван са пред развод и тя се е изнесла да живее в Княжево, но истината се оказа съвсем друга. Двамата просто си дали кратка ваканция, за да започнат да си липсват пак. Бившата говорителка и зъболекарят нямат общи наследници. Тя има двама синове от първия си брак с Райчин Пръмов, единия от които погреба твърде млад. Асен си отиде само на 36 години, покосен от инфаркт.

Той има и по-голям брат, Иван, който е роден през 1972 г. Бракът на Лили с Райчин просъществувал цели 20 години, но след промените решили да се разведат. Не след дълго тя срещнала настоящия си мъж, като тяхна сватовница станала покойната ѝ колежка Бригита Чолакова.
Голямата трагедия на Лили си остава загубата на детето ѝ. Още повече я нараняват слуховете, които тръгват веднага след смъртта му – че си е отишъл след злоупотреба с наркотични вещества. Трагедията съвсем я изолира от света и дълги години тя отказва да се появява на светски събития. Прави изключение само за поводите на хората от най-близкия си приятелски кръг, на които винаги присъства под ръка с втория си мъж Иван Антикаджиев.

Борисов: Ела, бе, генерале, виж как те харесват – ВИДЕО Айде сега, отрежете му главата за тия приказки, те и без това хората ги е страх от него Зелени к…Feb 23 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Народ, който праща майките си на гурбет до дълбока старост…
error: Content is protected !!