Борисов: Ела, бе, генерале, виж как те харесват – ВИДЕО

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Айде сега, отрежете му главата за тия приказки, те и без това хората ги е страх от него

Зелени коридори ще има докато има желаещи да се ваксинират. 18 млн. дози от най-добрите ваксини сме поръчали, като навсякъде имунизирането ще е безплатно и доброволно. Само днес сме разпръснали из страната 88 хил. дози от ваксините. Това написа премиерът Бойко Борисов във Фейсбук.

Борисов: Повече нищо няма да се затваря, но не сеУвеличават се пациентите с COVID-19 в лечебните заведения, ускоряват ваксинацията „Не се събирайте …Feb 8 2021vijti.com

Мобилните екипи са на разположение на кметовете в отдалечените градове и села. Служителите на МВР също ще помагат при доставянето на ваксините в труднодостъпните места. Колкото повече хора се имунизират, толкова по-бързо ще се върнем към нормалния начин на живот. Затова ние ще осигурим ваксини за всички желаещи„, съобщава премиерът.

Борисов и ген. Венцислав Мутафчийски се снимаха с хора от селото. Най-желани са снимка бяха, разбира се, Борисов и ген. Мутафчийски.

Ела, бе, генерале, виж как те харесват. Айде сега, отрежете му главата за тия приказки, те и без това хората ги е страх от него„, обърна се премиерът към ген. Мутафчийски.

Борисов: Българите да гласуват умно, защото инвеститорите се безпокоят от всяка политическа промянаБорисов даде съвети за вота и ваксинирането днес. Министър-председателят Бойко Борисов предприе трад…Feb 21 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!