Борисов: Българите да гласуват умно, защото инвеститорите се безпокоят от всяка политическа промяна

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Борисов даде съвети за вота и ваксинирането днес. Министър-председателят Бойко Борисов предприе традиционна съботна обиколка и отрази посланията си от нея във фейсбук. Този път го придружаваха министърът на финансите Кирил Ананиев и министърът на науката и образованието Красимир Вълчев, предаде 24 часа.

Премиерът и двамата министри стигнаха до Бургас.

Най-напред Борисов коментира новия кредитен рейтинг на България, повишен от агенция Fitch. Той заръча българите да гласуват умно, защото инвеститорите се безпокоят от всяка политическа промяна.

На „Тракия“ по пътя към Бургас премиерът заръча да финансовия министър Ананиев да намери пари за ремонт на магистралата.

Трябва да оправим отсечката край Чирпан, каза Борисов.

В Бургас премиерът и министрите посетиха обновено училище в квартал Горно Езерово. Там премиерът от кмета на града и директора на училището, че по време на дистанционното обучение заради пандемията нито едно дете не оставено без помощ от педагозите. Борисов направи бърз преглед на новата си инициатива за ваксините и отправи послание всички да се имунизират.

Спасението от коронавируса е ваксинирането, подчерта той.

След като инспектира строителството на голямата зала „Арена Армеец“ в града, Борисов заръча на кмета Димитър Николов: „Искам така да направите квартала около залата, че на хората да им е драго“.

 

Васил Божков разклати държавата: Каза как подкупите през Горанов стигали до Борисов„Слагаш в джобовете, влизаш – даваш ги на Влади, пушим по една пура, говорим си общи приказки, довиж…Feb 14 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!