Камелия Иванова: Разпродават България, чужденци изкупуват минералните ни извори

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

“България се разпродава. Израелски фирми изкупуват минералните ни извори. 200 израелски фирми са станали собственици на земя и терени, разположени в близост до извори на минерална вода у нас.Това показват данни на икономическото ведомство.“, пише Камелия Иванова в страницата на бизнесмена Васил Божков във Фейсбук, цитирана от Евроком.

Борисов: Ела, бе, генерале, виж как те харесват – ВИДЕО Айде сега, отрежете му главата за тия приказки, те и без това хората ги е страх от него Зелени к…Feb 23 2021vijti.com

Публикуваме без редакторска намеса целия текст, качен в групата на бизнесмена в социалната мрежа:

Не можем да не се запитаме защо Бъчварова и Греков си затварят очите за алъш-вериша в смесените райони, където куцо и сакато знае, че истинските купувачи на хиляди хектари чернозем са граждани на Турция?

Защо не коментират обявеното от Икономическото министерство, че само за една година са направени над 200 покупки на земи около минерални извори и всички те са от израелски фирми? (За справка – в България има повече от 4000 минерални извора, които са потенциална суперпечеливша индустрия).

За капак от Москва дойде новината, че държавната корпорация „Руски акционен дом“ (РАД) предлага на клиенти апетитни имоти у нас – голямо горско стопанство, огромни лозови масиви, царски дворец и дори нефтен терминал във Варненска област.

Питаме се кои ли наши и външни субекти дърпат конците на агроекспертите във властта?

Защото е твърде подозрително как признати авторитети в земеделието вкупом се отрекоха от изповядвани довчера идеи и постигнаха странен консенсус срещу мораториума? И чии интереси прокарва премиерът, отказвайки да изпълни парламентарно решение за удължаване на мораториума? България се продава. Цената определя купувачът.

Борисов: Българите да гласуват умно, защото инвеститорите се безпокоят от всяка политическа промянаБорисов даде съвети за вота и ваксинирането днес. Министър-председателят Бойко Борисов предприе трад…Feb 21 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Секретни досиета: Комунистите откраднали над $2 млрд. за пенсии
error: Content is protected !!