Едната от двете финалистки в „Ергенът“ вече е бременна? / СНИМКИ

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Финалистката в „Ергенът“ Дениз Хайрула се оказа бременна от гаджето си – бизнесмена Стоян Стоянов. Плеймейтката е вече в 4-ия месец от бременността си, ако съдим по снимките.

Красавицата наскоро е била на почивка заедно с половинката си, като на една от снимките личат издайническите следи на бременността. От фотосите става ясно, че двамата със Стоян обичат да пътуват, като наскоро са били в Доминикана и Гърция.

Разкриха пикантни подробности за Дениз Хайрула, срамува се от родителите сиДениз Хайрула, която е сред най-хитовите участнички в „Ергенът“, е била изключена от училище, заради…May 1 2022vijti.com

Всъщност връзката им датира отдавна, още отпреди 2 години. Не е ясно дали за този период между двамата е имало раздяла, като в промеждутъка Дениз се е записала за участие в „Ергенът“, или плеймейтката е влязла обвързана в риалити формата.

Тя беше доста разочарована от избора на Виктор Стоянов и си тръгна с разбито сърце от шоуто, което говори, че по това време не е била в друга връзка.

Кой спонсорира ресторанта на Дениз Хайрула? Ергенката пръсна луди пари за заведение в ДрагалевциДениз Хайрула не е просто бивша плеймейтка, моделка и някаква си инстаграмърка, която си показва тял…May 12 2022vijti.com

Източник: plovdiv24

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!