Нов гаф на семейство Петкови в Рим

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Пореден гаф предизвикаха семейство Петкови по време на двудневното си посещение в Рим, начело на правителствена делегация. Визитата на премиера е по случай Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност – 24 май.

В делегацията участва и съпругата на премиера – Линда Петков

Ето как Линда Петкова свали Лена Бориславова от самолета за Рим (Снимки): 22 май – аерогара „София“. Българска делегация, начело с премиера Кирил Петков пристига с кортеж от…May 24 2022vijti.com

Редица коментари в социалните мрежи предизвика облеклото на съпругата на Кирил Петков. За визитата тя избра  рокля с флорални мотиви от няколко цвята, комбинирана с черно  спортно-елегатно сак. Истински фурор обаче бяха обувките й – вместо да избере класически  на токче, премиершата е предпочела обувки тип пантофи със закопчаване тип „лепенка”. Това е нарушение на протокола тъй като на официални визити членовете на правителствените делегации трябва да са строго официално облечени.

Облеклото на външния министър Теодора Генчовска също е спорно. Тя е избрала спортно елегантен бежов панталон не много добре съчетан с черно елегантно сако и кафяви обувки.

Прави впечатление, че единственият без вратовръзка на ризата си  от делегацията е премиерът Кирил Петков

Външният вид на делегацията предизвика и редица коментари:

24 май е повод българска официална делегация да е на посещение в Рим. Коментарите са ваши, ние смятаме, че гражданката от Канада, Линда Маккензи-Петкова, не е направила дори елементарното усилие да изглежда прилично на това място и по този повод.

Материалът ни за стила на госпожа външния министър по повод нейния ЧРД днес, идва малко по-късно.

Хубава празнична седмица!

Дете припадна на тържество за 24 май, Кирил Петков му се притече на помощЗа съжаление, едно от децата, което се приготвяше да запее химна „Върви, народе възродени“, припадна…May 24 2022vijti.com


Източник: За Жената

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!