Кой спонсорира ресторанта на Дениз Хайрула? Ергенката пръсна луди пари за заведение в Драгалевци

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Дениз Хайрула не е просто бивша плеймейтка, моделка и някаква си инстаграмърка, която си показва тялото. Тя е официално ресторантьорка от известно време.

27-годишната новоизлюпена бизнесдама откри топ заведение в Драгалевци, а на първата вечеря присъстваха някои от момичетата в „Ергенът“. Е, това не е новина, защото събитието беше преди няколко седмици, но по-интересното е друго.

Разкриха пикантни подробности за Дениз Хайрула, срамува се от родителите сиДениз Хайрула, която е сред най-хитовите участнички в „Ергенът“, е била изключена от училище, заради…May 1 2022vijti.com

Кой стои зад инвестицията на ресторанта? Ресторантът е с лятна и зимна градина и предлага балканска кухня. Менюто изобщо не е изненада за никого, но най-важното е, че Хайрула е вече собственик на частен бизнес.

В елитните квартали се носи клюката, че Дениз си има по-възрастен спонсор, който е инвестирал щедра сума в бизнес начинанието ѝ. Други пък предполагат, че мацката е теглила тлъст заем, но тук възниква друг въпрос.

Коя банка ще отпусне заем на момиче, което официално няма сериозна професия? Е, поне в публичното пространство не е известно Дениз да е мениджър или да работи в офис. Знае се, че е студентка по психология в НБУ. Знае се също, че е имала връзка с по-възрастни от нея (задължително богати) мъже.

Дениз Хайрула с огромен моден гаф в „Ергенът“ – сцепиха я от подигравки заради банския (Снимки): И на най-красивите жени им се случва да сгрешат в модния си избор. Обикновено обаче те си плащат с…Apr 26 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!