Дрескод за втория мандат: Деси Радева в кралско синьо (СНИМКИ)

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Погледите в началото на втория мандат на президента Румен Радев, който днес положи клетва в парламента заедно с вицето си Илияна Йотова, бяха насочени и към Първата дама Десислава Радева. Тя придружи съпруга си за тържествената церемония в Народното събрание облечена в пола и сако решени в кралско синьо.

Деси Радева е неузнаваема. Подмлади се с 20 години (снимки) Първата дама Десислава Радева блесна на концерта за Българската Коледа не само с нова прическа, но …Jan 11 2022vijti.com

Синьото се смята за цвета на вдъхновението, искреността, духовността и комуникацията, доверието, чистотата, спокойствието, консерватизма. Според специалистите по протокол сините дрехи ни правят да изглеждаме самоуверени, силни и спокойни. Внушават свободомислие, доволство, добра външна и вътрешна кондиция.

Дрескод за втория мандат: Деси Радева в кралско синьо (СНИМКИ)

Вицепрезидентът Илияна Йотова и вицепремиерът и министър на икономиката и индустрията и соцлидер в оставка Корнелия Нинова заложиха на вечния черен цвят. Костюмът на Йотова – пола със сако беше в дантела. Нинова също бе избрала пола със сако, на което в долния му край имаше символичен бял колан.

Черното е кралицата на цветовете. Черното в дантела е може би най-съвършената комбинация на изискана елегантност, твърдят модни спецове.

Заместник-председателят на парламента от Има такъв народ Ива Митева бе избрала за клетвата на президента костюм в зелено.

Деси Радева с ново лице на Българската Коледа / СНИМКИСъпругата на президента Румен Радев – Десислава Радева, се появи с чисто ново лице на благотворителн…Dec 30 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!