Деси Радева с ново лице на Българската Коледа / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Съпругата на президента Румен Радев – Десислава Радева, се появи с чисто ново лице на благотворителния спектакъл „Българската Коледа“, излъчен навръх Рождество Христово по Би Ти Ви. За поредна година кампанията бе под патронажа на държавния глава и жена му и успя да събере сумата от 2 455 000 лева в подкрепа на деца, нуждаещи се от спешна помощ и интензивно лечение.

Сашо Роман: Да, Деси Радева участва в мой клип! (ВИДЕО) Любопитна история с главно действащо лице – президентшата Десислава Радева роди в изборната но…Nov 23 2021vijti.com

Благотворителният концерт се проведе за 19-и път в Народния театър „ИванВазов“, където Деси Радева направи първата си публична изява след спечелването на втория мандат на Радев. Тя бе избрала за повода семпъл тоалет от черен панталон и черна блуза, но впечатление направиха промените в лицето ѝ. Първата дама, която през юли 2021 г. навърши 52, е прибягнала до модерните сред елита козметични процедури. Видимо подмладена, тя се е доверила на специалистите в реномирана клиника по естетична медицина, за да си постави ботокс. Резултатът от терапията е видим и президентшата се е разделила с бръчките и тъмните петна по лицето ѝ, които си личаха дори когато носеше професионален грим. Трансформацията ѝ е съпътствана и от нова прическа с бретон, както и по-лешников цвят на косата.

В навечерието на Коледа Радева решила да подкрепи и кампанията на майките на деца с увреждания от „Системата ни убива“, които събираха дарения с хранителни продукти покрай празниците. Пунктът им бе в непосредствена близост до сградата на президентството, а първата дама се свързала с тях от свое име и поискала неофициална среща. Тя занесла на нуждаещите се деца кроасани и шоколадови вафли, а в социалната мрежа фейсбук се появиха и снимки от нейната визита. Някои интернет потребители заподозряха скрита пиар акция в жеста на президентшата.

Радева се появи с нова прическа и опънато лице на благотворителния концерт в Народния театър

Деси се снима с децата на майките от „Системата ни убива“

Първата дама дари на деца с увреждания кроасани и вафли

След грозни разправии: Падна охраната на Бойко Борисов и Деси РадеваСлед остри дебати и множество скандали председателят на парламента Ива Митева обяви законопроекта за…Sep 3 2021vijti.com


Източник: Ретро

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!