Десислава Радева се яви пред кралицата като Снежанка (СНИМКИ)

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Пременена като истинска Снежанка се появи съпругата на президента Румен Радев Десислава на приема при британската кралица Елизабет II по повод срещата на върха на страните-членки на НАТО в английската столица.

Десислава Радева не задържа за себе си роклите, които облича за държавни визитиНевена Николова не подарява, нито плаща на известните да носят дрехите ѝ. След изява те ѝ ги връща…Nov 21 2019vijti.com

 

Първата дама заложи на чисто бяло пухкаво палто, а под него избра да носи дантелена рокля. Съчетанието отново е с обувки на нисък ток, тъй като Радева е едра дама и ако сложи стилето, ще прехвърли ръста на съпруга си. Най-вероятно облеклото й отново е дело на любимата й дизайнерка Невена Николова. По-късно пък се появи снимка и как първата дама закичва голямата елха на Даунинг Стрийт 10 с топка с български шевици.

Съпругата на американския президент Доналд Тръмп Мелания отново прикова всички погледи към себе си. Този път тя бе смела в решението си за тоалета при кралицата, като блесна в лилаво-жълт меланж.

Необичайната комбинация се оказа особено успешна. Мелания украси безупречния си силует с лилава рокля и показа глезен във висок ток в същия цвят, а връхната й дреха бе в топло жълто. Папараците не спряха да я снимат през цялото време, за завист на много други съпруги на държавни глави и премиери преди същинската лидерска среща на Алианса.

  

 

Десислава Радева с втори впечатляващ тоалет в ЯпонияВ момента Румен Радев и съпругата му са в Япония по случай официалното възкачване на император Нарух…Oct 23 2019vijti.com

Източник: lupa

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!