Десислава Радева се яви пред кралицата като Снежанка (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Пременена като истинска Снежанка се появи съпругата на президента Румен Радев Десислава на приема при британската кралица Елизабет II по повод срещата на върха на страните-членки на НАТО в английската столица.

Десислава Радева не задържа за себе си роклите, които облича за държавни визитиНевена Николова не подарява, нито плаща на известните да носят дрехите ѝ. След изява те ѝ ги връща…Nov 21 2019vijti.com

 

Първата дама заложи на чисто бяло пухкаво палто, а под него избра да носи дантелена рокля. Съчетанието отново е с обувки на нисък ток, тъй като Радева е едра дама и ако сложи стилето, ще прехвърли ръста на съпруга си. Най-вероятно облеклото й отново е дело на любимата й дизайнерка Невена Николова. По-късно пък се появи снимка и как първата дама закичва голямата елха на Даунинг Стрийт 10 с топка с български шевици.

Съпругата на американския президент Доналд Тръмп Мелания отново прикова всички погледи към себе си. Този път тя бе смела в решението си за тоалета при кралицата, като блесна в лилаво-жълт меланж.

Необичайната комбинация се оказа особено успешна. Мелания украси безупречния си силует с лилава рокля и показа глезен във висок ток в същия цвят, а връхната й дреха бе в топло жълто. Папараците не спряха да я снимат през цялото време, за завист на много други съпруги на държавни глави и премиери преди същинската лидерска среща на Алианса.

  

 

Десислава Радева с втори впечатляващ тоалет в ЯпонияВ момента Румен Радев и съпругата му са в Япония по случай официалното възкачване на император Нарух…Oct 23 2019vijti.com

Източник: lupa

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!