Чистя и най-мръсната фурна точно за 10 минути без грам усилия! Супер трик за всяка домакиня:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Всяка домакиня знае колко трудно е почистването на печката . Особено трудно е да се справите с мръсотията във фурната и по стъклената врата. Понякога дори скъпите химикали не дават желания резултат и дори не искам да говоря колко усилия са необходими, за да се търкат местата на замърсяване. Оказва се, чи изход от тази ситуация има!  Почистете фурната мигновено и без усилие само с 2 таблетки за съдомиялна машина . Резултатът от използването на това лесно и евтино средство ще впечатли всяка домакиня.

Залейте 2 таблетки за съдомиялна с 200 мл топла вода.

таблетки за съдомиялна във вода

Оставете таблетките да се разтворят във водата. За да ускорите процеса, можете да ги натрошите малко с вилица.

Препоръчително е да работите с почистващия препарат с ръкавици. Нанесете получения почистващ препарат върху гъба и го разпределете равномерно по цялата повърхност на фурната.

почистващ препарат фурни

Следващата стъпка е да накиснете късове домакинска хартия в почистващия препарат и да ги разпределите във фурната и върху стъклената врата.

лесно почистване фурна

Оставете хартиените салфетки във фурната за 10-15 минути, след това ги извадете и изплакнете всичко с чиста гъба.

метод почистване фурна

Продуктът от разтворени таблетки за съдомиялна може да се използва и за почистване на плота.

Резултатът от използването на такъв прост инструмент е просто невероятен. Фурната и котлоните ще изглеждат като нови. С помощта на таблетките за съдомиялна дори трудни замърсявания и загорели мазнини могат да бъдат отстранени без никакви усилия!

почистване фурна с таблетки за съдомиялна

Новогодишен крем-десерт за 10 минути, без фурна, без желатин и без кондензирано мляко:Постелете кръгла форма за торта с диаметър 22 см и гъвкав борд с хартия за печене на дъното и при не…Dec 29 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!