Изгонила го е, ама друг път! Глория и мачото й заедно се присмиват на слуховете от райско местенце (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Жълтата преса у нас побърза да сложи край на връзката на Глория и младия мъж до нея – снажния Добромир . Доколко писанията, че уж била хванала негови тайни любовни чатове, след които го е „натирила“ са верни, не знаем, но е факт, че двамата в момента четат статиите за себе си и сигурно им се надсмиват от райското местенце , където са на почивка.

Глория и Добри са заедно на ваканция в Рая , стана ясно от последните снимки в социалната мрежа. Нито го е изгонила певицата, нито пък го е хванала в изневяра. Влюбените обаче го раздават по-скромно, не се показват много, много на феновете. Явно предпочитат да не ги дразнят с показност на чувствата (което си е доста мъдро решение).

Надареният мачо на певицата редовно се показва от Доминикана и разби на пух и прах всичките слухове, че са разделени. Глория е много влюбена в Добри и е трудно да се повярва, че ще се раздели с него толкова набързо.

Добри Доминикана

Дори всичките им предишни снимки си стоят в профила на примата – там са тези от посрещането на Коледа и Нова година. Вижда се и първата им обща снимка, с която Гло официализира връзката си с Добрев, който й поднесе огромен букет с рози и тогава тя сподели, че си е хванала красив младеж, въпреки огромната разлика във възрастта им.

На последните кадри, които той пък качи от екзотичната дестинация, Глория е сложила закачливи емотикончета.

Добромир на Глория

Добри на Глория

Така че има кой да дели легло с певицата през горещите й страстни нощи в екзотична Доминикана. Тя не е за съжаление, а по-скоро за завиждане, смятат феновете на певицата.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!