Сестрата на Валери Божинов събра всички погледи с красота си. Вижте я само (снимка)

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Валери Божинов е в основата на връзката на доскорошния си съотборник в Левски Адриан Краев и сестра си Михаела. Халфът  и красавицата са заедно от няколко месеца, научи HotArena. Двамата се познават отдавна покрай родителите си.

Бащата на Михаела – Сашо Ангелов, е ветеран на Ботев Враца. Самият Краев също е от Враца. Неговият баща Бойко е от големите легенди на местния футбол.


Въпреки това Михаела и Адриан се сближили едва през пролетта. Това станало покрай Валери, който бе съотборник с Краев до преди месец. Постепенно се появили искри между двамата, като това станало и с благословията на Божинов.

Халфът на Левски има одобрението на родителите на любимата си – Сашо Ангелов и Пепа. Той вече е гостувал на семейство във Велико Търново, където живеят. Михаела прекарва все повече време в София, за да бъде с гаджето си, пише „България Днес“.

Болен или просто коцкар: Валери Божинов тръгна на психолог заради постоянните си изневериФутболистът Валери Божинов тръгна на психолог заради гаджето си Биляна Дол. Бързаме да уточним, че с…Sep 25 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!