Болен или просто коцкар: Валери Божинов тръгна на психолог заради постоянните си изневери

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Футболистът Валери Божинов тръгна на психолог заради гаджето си Биляна Дол. Бързаме да уточним, че сръбкинята не го е докарала до психическо разстройство, а дори напротив – иска да му помогне да излекува сексуалната си зависимост, научи „Галерия“.
Припомняме, че в началото на лятото Биляна заряза Валери след серия от изневери от негова страна. Дол публично обяви, че Божинов има сериозен проблем със сексуалния си нагон, който стигнал до болестно състояние. Все пак сръбкинята не можа да издържи дълго без Валери и няколко месеца по-късно му прости.
Оказва се обаче, че прошката й не е била безусловна – Биляна поставила ултиматум на Божинов да започне посещения при семеен психолог. Футболистът всяка седмица трябвало да ходи на терапия, докато специалистът не прецени, че проблемът е преодолян.
Врачка пратила Валери Божинов обратно при Биляна: Футболистът се съмнявал, че има магияВрачка помогнала на Валери Божинов да си върне сръбкинята Биляна Дол, научи „Галерия“ от сигурни изт…Aug 21 2019vijti.com

И докато повечето приемат ситуацията като забавна, психолози предупреждават, че хиперсексуалността е сериозно психично разстройство.
Хората, изпитващи сексуална ненаситност, трудно могат да бъдат задоволени и водят безразборни контакти с различни партньори.
Самият Валери се бори с този проблем от години. Още когато беше с певицата Алисия, тя неведнъж го хващаше в изневери. Азбучен пример е случаят, когато фолк фурията го хвана на калъп в оргия в комплекс „Царско село“. Заедно с нея бе приятелката й Христина Витанова – тя пък завари бащата на децата си Благой Георгиев с две манекенки.
Говори се, че по време на брака си с Николета Лозанова Валери също не можел да владее хиперсексуалността си и именно това е причината да се разведат.

„До този момент не ми се е случвало публично да се жалвам, че са ми изневерили, няма да го направя и сега“, премерено отговори Лозанова на въпроса дали Валери някога й е кръшкал.
Пред свои приятели Божинов признал за проблема си и заявил, че е готов на всичко, за да запази Биляна до себе си.
Припомняме, че врачка помогнала на Валери Божинов да си върне сръбкинята Биляна Дол, научи „Галерия“ от сигурни източници. Запознати разкриха, че след раздялата с 43-годишната моделка, футболистът изпаднал в тежко емоционално състояние.
„Не се хранеше, не излизаше никъде, отказваше да контактува с приятели“, разказват негови близки. Именно те го посъветвали да посети известен маг в околностите на София.
Самият Валери, който бил дълбоко суеверен, отдавна имал съмнения за направена магия.

От доста време насам кариерата му върви стремглаво надолу.
Още преди години Божинов бе забелязан да носи специален амулет на ръката срещу уроки и черни магии. Валери го сложил заради подозрения, че бившата му Алисия го е проклела да не му върви във футбола и любовта. В интерес на истината златните му години бяха именно по време на връзката му с фолк певицата. След раздялата им кариерата му тръгна надолу, а бракът му с Николета Лозанова трая едва 3 години.
Именно заради поредицата от неудачи Божинов прибягнал до услугите на една от най-известните и могъщи врачки в столицата. Ясновидката му предсказала, че с Биляна отново ще се съберат и му изготвила специален амулет, който да му помогне в борбата за сърцето й.
Източник: Хотарена
Преди раздялата: Валери Божинов причинил нещо много лошо на Биляна ДолBaлepи Бoжинoв изнeвepил нa Билянa Дoл c 19-гoдишнa ĸaмepиepĸa! Maлĸo пoвeчe oт мeceц cлeд ĸaтo cъpц…Aug 16 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!