Сестрата на Валери Божинов събра всички погледи с красота си. Вижте я само (снимка)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Валери Божинов е в основата на връзката на доскорошния си съотборник в Левски Адриан Краев и сестра си Михаела. Халфът  и красавицата са заедно от няколко месеца, научи HotArena. Двамата се познават отдавна покрай родителите си.

Бащата на Михаела – Сашо Ангелов, е ветеран на Ботев Враца. Самият Краев също е от Враца. Неговият баща Бойко е от големите легенди на местния футбол.


Въпреки това Михаела и Адриан се сближили едва през пролетта. Това станало покрай Валери, който бе съотборник с Краев до преди месец. Постепенно се появили искри между двамата, като това станало и с благословията на Божинов.

Халфът на Левски има одобрението на родителите на любимата си – Сашо Ангелов и Пепа. Той вече е гостувал на семейство във Велико Търново, където живеят. Михаела прекарва все повече време в София, за да бъде с гаджето си, пише „България Днес“.

Болен или просто коцкар: Валери Божинов тръгна на психолог заради постоянните си изневериФутболистът Валери Божинов тръгна на психолог заради гаджето си Биляна Дол. Бързаме да уточним, че с…Sep 25 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!