След Крисия и друго протеже на Слави го напусна: Има нова визия и е напълно неузнаваема

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Още едно протеже на Слави Трифонов избра да търси реализация извън шоуто му, научи HotArena.
Тийнейджърката Даниела Пирянкова стана част от музикалния гигант на Митко Пайнера преди броени дни и ще търси успехи в самостоятелна кариера. Така тя ще последва съдбата на Крисия, с която бяха колежки в шоуто на Дългия, но и двете не продължиха работа с него.
Даниела беше една от трите сценични партньорки на малчугана г-н Андреев, с когото имаха рубрика в предаването „Запознай се с малките“. Първоначално бяха Крисия и Тереза Тодорова,
но втората реши да напусне и беше направен кастинг за ново момиче.
Слави Трифонов с нова Крисия: Глас, досущ като на Уитни Хюстън му грабна вниманиетоСлави Трифонов обяви музикален кастинг във вечерното си шоу, който трябва да открие ново дете чудо, …Mar 29 2019vijti.com

Пирянкова, която е родом от Хисаря, спечели сърцата на публиката и „Ку-Ку Бенд“ и беше единодушно избрана за победител в препитването. Момичето може да се похвали с уникален глас. Всеки, който е чувал изпълненията й, може да потвърди колко е талантлива!
Нейната телевизионна слава продължи няколко месеца, а след това по неизвестни причини Слави спря да дава ефир на малките си протежета. Това доведе до напускането на Крисия, а в последствие г-н Андреев и Даниела също останаха без ангажименти, писа „България Днес“.
„Вече официално съм част от „Пайнер“, призна 13-годишната Пирянкова.
Младата изпълнителка не разкри дали ще започне чалга кариера, или ще продължи с поп музиката, където й е силата, а и с този стил придоби популярност.

Докато беше част от шоуто на Слави Трифонов, Даниела Пирянкова се разбираше чудесно с всички от екипа. Още преди време медиите писаха, че тя била в много близки отношения най-вече с Евгени Димитров – Маестрото, който движеше нещата в шоуто в музикален план.
Как ще продължи кариерата си умното и талантливо момиче, можем само да гадаем. Прави впечатление, че новата й визия е много по-различна и я представя в нова, неподозирана досега светлина.
Надяваме се да е за добро.
Източник: ХотАрена
Бащата на Крисия след раздялата със Слави: Едва сега тя се чувства свободна!Слави Трифонов е поставил забрана на Крисия да има телевизионни изяви шест месеца след прекратяванет…Mar 3 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!