Бащата на Крисия след раздялата със Слави: Едва сега тя се чувства свободна!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Слави Трифонов е поставил забрана на Крисия да има телевизионни изяви шест месеца след прекратяването на договора им.
Това разказа пред „България Днес“ Марин Тодоров,
баща на талантливата певица.
Изпълнителката и Дългия приключиха професионалните си отношения през месец май м.г., но перипетиите за Крисия продължават и след това.
Певицата е задължена през следващата половин година да няма изяви в други телевизии.
И се опитва стриктно да спазва ограниченията през всичките месеци, пише „България Днес“.Слави Трифонов за първи път говори за бившата си любимка КрисияИзненадващо Слави Трифонов обяви конкурс за нови деца- изпълнители и за първи път говори за бившата …Feb 28 2019vijti.com

„Едва след Нова година Крисия се почувства наистина свободна и вече може да мисли за собствени проекти. Преди това трябваше да спази шестмесечното ограничение“, коментира Тодоров. Той уточнява, че с екипа на предаването са се разделили без драми и остават с добри чувства един към друг.
В момента Крисия подготвя нова песен, която се очаква да пусне съвсем скоро в публичното пространство. Парчето е придружено от интересен видеоклип. Песента е в естраден стил и няма допирни точки с парчетата, които пускат тийнсензациите Гери-Никол и Тита. 14-годишната талантлива певица от няколко месеца живее и учи в София и вече е свикнала с живота в големия град, но майка й често е при нея, за да не е сама.

Майката на Крисия винаги се е притеснявала от завистливи и лоши хора, които са готови да причинят болка на другите:
“Като майка мога да кажа, че Криси винаги е била много добро дете.
Любвеобвилно, много раздаващо се, винаги ще помогне на някого в нужда, ще съжали някого, ако не се чувства добре, ще се опита да му помогне дори само с 2-3 думи или с някакъв жест.
Винаги се е раздавала. Боли я много, когато я използват, пренебрегват и предават”.

Слави Трифонов обяви в предаването си, че пак търси талантливи деца. „Ако вашето дете пее добре, запишете го в нашия нов телевизионен проект „Нова звезда“. Необходимо е да е на възраст до 14 г. включително. Сигурни сме, че вашето дете е богатство. Нека го разбере цяла България!“, обявиха от шоуто.
Източник: kliuki.bg
Крисия направи откровено признание за отношенията си със Слави Трифонов и обясни, че никак не й е лесно„Липсва ми Слави! Липсват ми моментите и хората от екипа, с които имам прекрасни изживявания. Но реа…Feb 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!