Слави Трифонов с нова Крисия: Глас, досущ като на Уитни Хюстън му грабна вниманието

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Слави Трифонов обяви музикален кастинг във вечерното си шоу, който трябва да открие ново дете чудо, което да смае България и света, както стана с Крисия Тодорова, пише HotArena.
От 1 до 5 април, в 5 поредни вечери, „Шоуто на Слави” ще излъчи кастинга „Нова звезда”, в който са взели участие музикални деца до 14-годишна възраст от цялата страна.
Сред стотиците даровити хлапета, които първоначално прослушвал Евгени Димитров-Маестрото,
се откроило 12-годишно момиче с глас досущ като на Уитни Хюстън.
Любимец на Слави Трифонов го напуска, шоуто аут от BTVАктьорът Краси Радков сериозно обмисля да напусне „Шоуто на Слави“ и вече е провел няколко разговора…Mar 20 2019vijti.com

„Видяхме стотици деца и има много оптимизъм, имаше много, много талантливи деца. И не само талантливи – деца, които ходят на уроци и са научени да пеят. Изключително добре подготвени! Идва ново поколение, което много ни зареди. Заедно с колегите от комисията имаме тежката задача да определим кои деца ще продължат нататък“, каза Евгени и уточни, че във втори кръг ще участват и музикантите от „Ку-ку бенд“.
Те щели да изберат кои деца ще стигнат до финала на конкурса. Тази година нямало нито едно гласовито хлапе с хиперамбициозни родители – такива, които много повече искали успеха от самите деца, изтъкнаха Слави и Маестрото, намеквайки за горчивия си опит с майката и бащата на Крисия, които скъсаха договора си с него.

Припомняме, че бащата на Крисия прекрати договора й със Слави Трифонов. Детето-чудо, което ни класира на второ място в детската Евровизия, спря да се изявява в шоуто на Дългия и концертите на „Ку-ку Бенд”. Вместо това заляга на ученето.
Вече немалко години Крисия е най-обсъжданото дете в държавата и това беше започнало сериозно да се отразява на нервите й. В началото момичето и неговото семейство приемали всичко като най-големия късмет в живота си. После обаче славата започнала да им тежи. Крисия останала без приятелки, постоянно чувала злобни подмятания зад гърба си, тормозела се от бруталните коментари за себе си, които извират в интернет, постепенно започнала да се изнервя, да спи лошо и да се чувства все по-притеснена и нещастна.

На всичкото отгоре заради работата със Слави и „Ку-ку Бенд” не й оставало време за училище. А семейството много държало на високия успех. Ето защо семейният съвет тогава реши да прекрати договора на Крисия със Слави Трифонов.
Предстои да видим изявите на новата звезда, която Слави Трифонов скоро ще ни покаже.
Източник: Марица
Бащата на Крисия след раздялата със Слави: Едва сега тя се чувства свободна!Слави Трифонов е поставил забрана на Крисия да има телевизионни изяви шест месеца след прекратяванет…Mar 3 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!