Синът на Лепа Брена Стефан Живойнович проговори има ли жена до себе си

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Синът на Лепа Брена Стефан Живойнович направи нови разкрития за живота си. Той тръгва по стъпките на своята майка и по всичко личи, че ще достигне нейните успехи в музикалните среди. И дори може да ги задмине. В специално интервю за македонските медии Стефан разкри какво е да си син на известни родители, има ли жена до себе си, както и как се поддържа във форма.
Като син на Лепа Брена и Боба Живойнович, Стефан винаги е бил обект на медиен интерес. За него се пише постоянно из медийното пространство. Стефан споделя, че родителите му винаги са му били пример в живота. „От една страна е много хубаво да имате в живота си такива два примера. Да видим какво да правим и какво е да си велик човек. Как човек да остане нормален и да запази семейството си. От вкъщи чак до сцената – те са моят пример“, казва синът на Лепа Брена за „Exclusive“.
Синът на Лепа Брена – Стефан Живойнович, без да се усети, я изложи много в свое интервюСинът на легендата Лепа Брена Стефан Живойнович е тръгнал по стъпките на майка си Лепа Брена и започ…Jun 16 2019vijti.com

Стефан говори и за появилите през последните месеци слухове за него – за преместването му в нов дом и за жените, с които му приписват връзка. Синът на Брена споделя, че отдавна живее далеч от родителите си. От около 6 години той живее сам в Америка.
Стефан признава, че напоследък е занемарил малко външния си вид и през последните месеци е качил няколко килограма, защото не е тренирал. Синът на Брена обаче обеща, че до края на годината ще влезе във форма.
Стефан признава, че все още е сам и няма жена до себе си, въпреки опитите на медиите да му припишат връзки с различни жени. „Свободен съм, фокусирал съм се върху работата. Наслаждавам се на живота. Когато дойде времето да съм сериозен, ще бъда сериозен“, споделя наследникът на Брена и Боба. Той обаче категорично отказва да говори за отвличането си като малък.

Припомняме, че пророк предсказва много успешно бъдеще на Лепа Брена още докато е по-млада. Още когато е на 13 години, един по-възрастен мъж й предсказал невиждани успехи и й казал, че ще стане много известна. Толкова известна, колкото Йосип Брос-Тито.
Лепа Брена разказва подробности за хърватския портал „24 часа“. „В моето родно място Бръчко в Босна и Херцеговина, седим до съседката и хапваме. Спомням си, че мина един възрастен господин, който поиска чаша вода. Донесох му вода и му предложих кафе и закуска. Погледна ме с благодарности и се обърна към майка ми.
„Предполагам, че това е вашата дъщеря. Както е известен Тито, така ще бъде известна и тя“, каза господинът.“
Източник: kliuki.ws
Лепа Брена никога няма да забрави това предсказание, което получава като 13-годишнаПредсказват на Лепа Брена, че ще има много пари. Пророк предсказва много успешно бъдеще на Лепа Брен…Jun 9 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!