Актрисата Алекс Сърджачиева подкара нов джип

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Актрисата Алекс Сърджачиева подкара нов джип, научи HotArena. Красавицата се вози в модерна червена кола, която очевидно й върши доста добра работа, докато тича по задачи из столицата.
Возилото е модел на „Хюндай” и вече се доказва по разкопаните софийски булеварди. На Алекс й бяха необходими доста сложни маневри, за да излезе от безкрайните ремонти по пътя и да стигне до крайните си дестинации, пише „България днес”.
За да убие скуката докато пътува сама, актрисата редовно разговаря със свой познат по телефона и пуши цигари. Освен това използва хендсрфи, което е препоръчително по време на шофиране.
Докато обяснява разпалено за проблемите си, Алекс жадно дърпа от цигарата си и тръска през отворения прозорец. След като стига до желаната дестинация, тя паркира професионално джипа и се отправи в неизвестна посока.
Почернената Алекс Сърчаджиева трогна хората с признание за Ласкин, актрисата заминава в чужбина„Още не мога да си намеря място от загубата. Много те обичам, любими, никога няма да те забравя“, на…May 17 2019vijti.com

Лека-полека Александра Сърчаджиева се връща към нормалния си ритъм на живот след голямата трагедия, споходила я в началото на годината. След голямата загуба на съпруга си Иван Ласкин Алекс Сърчаджиева прави всичко възможно да съхрани себе си и да продължи живота си в името на дъщеричката си София. А и защото винаги е била голям боец! Наскоро обаче един човек накара актрисата отново да се усмихне от сърце.
Става дума за продуцента Радо Тушев, с когото тези дни актрисата имаше съвместно и както се вижда ясно – много забавно пътуване.
От краткото видео, което продуцентът пусна в социалната мрежа става ясно не само, че Александра отново се усмихва така, както го правеше и преди, но и че целта на пътуването е свързана с много приятни изживявания.

Разбира се, предвид това кой прави компания на актрисата, не закъсняха и предположенията, че най-вероятно ще видим Алекс Сърчаджиева в някоя от продукциите, замислени от продуцента за есента.
Най-близко до предположенията е новият риалити формат „Игри на волята“, тъй като вече стана ясно, че единият сигурен водещ е Азис (с когото Александра води и „Биг Брадър“, б.а.). Дали сме на прав път в предположенията си обаче, тепърва предстои да стане ясно това ще е съвсем скоро, предава show.blitz.bg.
Източник: Хотарена
Алекс Сърчаджиева понесе поредното си житейско изпитание, блъснаха колата й на път за телевизиятаИнцидентът се е случил в ромската махала По всичко личи, че перипетиите, пред които животът изправя …Apr 22 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!