Лепа Брена никога няма да забрави това предсказание, което получава като 13-годишна

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Предсказват на Лепа Брена, че ще има много пари.
Пророк предсказва много успешно бъдеще на Лепа Брена още докато е по-млада. Още когато е на 13 години, един по-възрастен мъж й предсказал невиждани успехи и й казал, че ще стане много известна. Толкова известна, колкото Йосип Брос-Тито.
Лепа Брена разказва подробности за хърватския портал „24 часа“. „В моето родно място Бръчко в Босна и Херцеговина, седим до съседката и хапваме. Спомням си, че мина един възрастен господин, който поиска чаша вода. Донесох му вода и му предложих кафе и закуска. Погледна ме с благодарности и се обърна към майка ми.
Лепа Брена продава разкошната си вила, палатът е огромен и луксозен СНИМКИЛуксозната къща на семейството им стана голяма, продават я за 2 милиона евро Лепа Брена и Боба Живой…May 30 2019vijti.com

„Предполагам, че това е вашата дъщеря. Както е известен Тито, така ще бъде известна и тя“, каза господинът.
Помислих си, че никой не може да бъде толкова известен като Тито и че той говори глупости. „Не съм луд, ще бъдеш много успешна жена“, каза той. Когато го попитах дали ще имам толкова пари, колкото Тито, той ми отговори философски: „Ще пътуваш до там, докъдето погледът ти стига. Ще имаш много пари, колкото можеш да събереш в ръцете си“. Мъжът отново се обърна към майка ми и й каза, че не трябва да се тревожи за бъдещето ми, защото аз ще се погрижа за тях“, споделя Лепа Брена интересната случка от детството си.

Певицата споделя също, че не вярва на казаното от човека, защото според нея, само ако имаш богати родители, само тогава ще успееш да станеш известен. „Не бяхме богати. Понякога дори нямахме пари за хляб. Знаех, че не съм особено красива, че не притежавам някакъв талант, но знаех, че съм родена като свободна и независима личност и мога да направя нещо“, казва Брена.
Човекът казал още на Лепа Брена, че бързо ще стане известна и я помолил всеки път, когато се сети за него, да му пали свещ. Това прави певицата и до ден днешен, когато се сети за него, пише zenskimagazin.mk.

В момента синът на Брена с тръгнал по нейните стъпки. Той вече е пуснал няколко песни, които жънат голям успех. Стефан споделя, че когато е бил малък често е ходил на концертите на майка си и се е възхищавал на това как тя успява да спечели публиката и колко много обича работата си. Наследникът на Лепа Брена и Слободан Живойнович е много горд от родителите си, но не крие, че не е било никак лесно да си дете на известни родители.
Източник: kliuki.ws
Снахата на Лепа Брена даде първото си интервю след раждането и разказа много интересни нещаСнахата на Лепа Брена говори за личния си живот Снахата на Лепа Брена стана майка само преди няколко…May 1 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!