Преслава: Забравете, че съм се казвала Петя – певицата официално е сменила рожденото си име

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Звездата на „Пайнер“ Преслава окончателно скъса с миналото си и с времената, когато беше обикновено момиче от Добрич, узна HotArena.
Подобно на почти всичките си колежки, фолк певицата се представя на музикалната сцена с псевдоним, а рожденото й име е Петя. За широката аудитория вече 15 години изпълнителката е известна като Преслава. С времето добричлийката решила, че артистичното й име й харесва много повече, защото я отличава от всички останали, и решила да направи кардинална промяна.
Преслава вече официално си е сменила името и е заличила рожденото си. За целта е подала молба до Софийския районен съд.
Преслава яхна транбант, участва в сбъдването на отколешна мечта на своя бащаПреслава присъства на сбъдването на голямата мечта на своя баща, който организира в Добрич първия па…Aug 11 2019vijti.com

Съдията очаквано одобрил желанието на фолк звездата, след което обаче за нея тепърва започнало ходенето по мъките – с решението от съда тя обиколила всички възможни институции, за да нанесе промяната във всичките си документи. Става дума за лична карта, паспорт, договори с „Пайнер“ и с банки, нотариални актове и какво ли още не, писа „Галерия“. Разкарването било доста сериозно, но Преслава му устояла стоически.
Също така, тя създала доста работа на служителите в музикалната компания, които се занимават с административната дейност, тъй като трябвало да се променят куп документи, в които тя фигурира като Петя.
Въпреки че й отнело месеци време да коригира навсякъде името си и да оправи всички договори и документи, Преслава и за секунда не съжалявала за решението си.

Откакто станала звезда, тя започнала все по-малко да харесва името, което родителите й са й дали. Намирала го за обикновено и смятала, че то вече не отговаря на нейната същност. Свързвала го с периода, в който не била богата, красива и известна.
Фолкпевицата призна, че е имало огромен шанс да кръсти и дъщеря си с артистичния си псевдоним. Когато забременяла и разбрала, че ще има момиче, мъжът й Павел настоял да кръстят бебето Преслава. Звездата на „Пайнер“ обаче смятала, че е по-добре да дадат друго име на детето си, което да съчетава и нейното, и неговото. Затова се спрели на Паола.
От време на време обаче сега се обръщат към детето не с неговото си име, а с „Преслава“. Малката реагирала и на двете имена.
Източник: Хотарена
Преслава избра суетата и кариерата пред здравето на детето сиПрез уикенда Преслава призна пред феновете си, че е направила голяма грешка, като не е опровергавала…Jul 30 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!