Маги Халваджиян стартира ново риалити: Американски проект, адаптиран от южнокорейски формат

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Маги Халваджиян започва ново песенно шоу, узна HotArena.
Това ще е предаването „Маскираният певец“. Самият продуцент потвърди новината.
„Така е, от септември по Нова тв ще започнем. Това са хора, за които никой няма да знае. Няма да знаят, че участват приятелите им, семейството, децата им, дори аз няма да знам кой стои зад маската на бика“, промотира предаването Халваджиян, цитира „България Днес“.
Водещ на шоуто ще е Димитър Рачков.
Пролетта ще бъде сезонът на Маги Халваджиян: Продуцентът записа в активите си още една победа„Като две капки вода“ се завръща с нов, осми сезон Пролетта ще бъде сезонът на Маги Халваджиян – пиш…Aug 10 2019vijti.com

„Маскираният певец“ е американски риалити проект, адаптиран от южнокорейски формат. В шоуто участват знаменитости, които пеят в костюми от главата до петите и маски за лице, които прикриват самоличността си от другите състезатели, участници и публика.
Участниците са 10 на брой, като, ако бъдат разпознати от публиката, отпадат от надпреварата. Преди години Люси Дяковска участва в немския вариант на шоуто, но бързо отпадна. Тя бе разпозната под маската на октопод, а специфичният й глас й изигра лоша шега.
Съдийска комисия от популярни хора в областта на телевизията, актьорството и музиката ще следи за изявите на състезателите. Миналата година Никол Шерцингер бе в журито на последния вариант на „Маскираният певец“, което се проведе през зимата.

Припомняме, че Маги Халваджиян сбъдна голямата мечта на Димитър Рачков. Продуцентът на „Капките“ заведе един от най-близките си хора на Малдивите.
Комикът редовно пускаше шеги, че иска да бъде като Маги – да ходи през месец до някой екзотичен остров. И ето че след редица закачки това лято Халваджиян се реши да покани единия от водещите на „Капките“ с него. С продуцента беше и съпругата му Кремена. През миналата година Рачков и семейство Халваджиян отново почиваха заедно. Компания им правиха Гала и нейният Стефан. Тв семействата тогава избраха Италия, пише „България Днес“.
Сега, след като Рачков и Мария Игнатова се разделиха официално, комикът е без половинка на Малдивите.

С почивката Халваджиян пожела да се отблагодари на Рачков за поредния силен сезон, който изнесе в „Капките“. Бургазлията е основният виновник предаването да е сред най-гледаните по телевизията. Марковите лафове на Рачков карат зрителите да не спират телевизора, само и само да се посмеят на воля.
Маги е в отлични отношения с актьора. Двамата се шегуват остро редовно, но приятелството им е адски силно. Те са изключително близки, въпреки че пред екрана понякога демонстрират конфликт.
Източник: Хотарена
Поредният звезден „развод“: Димитър Рачков напусна Маги ХалваджиянДимитър Рачков заряза Маги Халваджиян Очевидно не само на зрителите им писна да гледат Димитър Рачко…Jul 23 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!