Преслава яхна транбант, участва в сбъдването на отколешна мечта на своя баща

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Преслава присъства на сбъдването на голямата мечта на своя баща, който организира в Добрич първия парад на ретро автомобили. Бащата на голямата звезда в поп-фолка Кольо Тончев е сред най-известните колекционери на стари коли.
Той притежава „Трабант 600”, модел от 1963-а година, който обича да изправя на две гуми. Колата е и с баровски номер с три нули.
Кольо Тончев спечели рали „Марица“ тази година, изминавайки без проблем 700 километра през България, Гърция и Турция с немската кола.
Първият парад в Добрич показа близо 100 превозни средства – автомобили, мотоциклети, микробуси, велосипеди, дори детски коли от миналия век.
Замесиха Преслава в скандал с хапчета: Певицата отрече да е на изтеклите кадри от операционната масаИзмамници замесиха известната певица Преслава в скандал с хапчета, узна HotArena. Нейното име бе изп…Jul 30 2019vijti.com

„Тези превозни средства отдавна са изчезнали от пътищата и хората могат да ги видят само на снимки и във филми“, каза Петър Георгиев, запален ентусиаст, един от инициаторите на събитието, което се организира със съдействието на общината и Съюза на българските автомобилисти.
Сред най-големите атракции на парада е лек автомобил, модел „Джаует“ от 1926 година с оригинален английски номер, собственост на колекционер от Поморие.
„Подобни коли са се движели с двадесетина километра в час и в градски условия един от пътниците е слизал, за да регулира движението и колата да мине, разказа Георгиев.

„Шевролет“ от 1929 година, „Форд Алпине Тюер“ от 1934 година, мотор „Харли Дейвидсън“ от 1926 година и още редица ретромодели на собственици от София, Благоевград, Видин, Бургас, Варна и други градове в страната са подредени в градския парк „Свети Георги“.
Припомняме, че наскоро измамници замесиха известната певица Преслава в скандал с хапчета, узна HotArena.
Нейното име бе използвано от фирми, предлагащи продукти за отслабване, като за кратко време рекламираните таблетки се превърнаха в хит в социалните мрежи. След дълго мълчание изпълнителката най-накрая реши да коментира случващото се и разкри, че злоупотребяват с името й.

Тя разкри подробности от нелепата история чрез официалния си профил в Инстаграм. Във фалшиво интервю Преслава разкрива тайната си за отслабване, споделяйки още, че благодарение на шейк за сваляне на излишни килограми е изчезнало дори акнето й, което я измъчвало от години, писа „Телеграф“.
Истината е, че певицата няма нищо общо с тези рекламни постове.


Източник: hotnews.bg
Преслава най-накрая се престраши и показа усмихнатото личице на малката Паола: Сладурана голяма еФолк певицата Преслава за първи път показа лицето на дъщеря си. Малката Паола е копие на татко си Па…Jul 21 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!