Нора Недкова: Обмислям бизнес, защото не искам да завися от никой мъж, не съм държанка на турчин

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Миналогодишният „ВИП Брадър” чупеше рекордите за висок рейтинг, а заслуга за това имаше и Нора Недкова. Мис Плеймейт 2017 правеше такова шоу в Къщата, че всички камери и погледи бяха насочени към нея. Престоят й в най-гледаното и одумвано риалити бе кратък, но се помни и до днес.
Какво се случва в красавицата година след участието й в култовото предаване? Има ли истина в мълвата, че си е хванала за спонсор богат семеен турчин, който обаче неотдавна я зарязал и си поискал обратно подаръците? На тези и много други въпроси потърсихме отговор в настоящето интервю за Уикенд, а Нора ни разтвори душата си и задоволи напълно любопитството ни.
Богат любовник изхвърли като парцал Нора НедковаНяколко месеца Нора Недкова имаше любовник от турски произход, но връзката им вече е приключила, раз…Aug 30 2019vijti.com

– Нора, много пътувате. Къде ходите?
– В София съм в момента, а като цяло това лято съм се отдала основно на почивка. Не се задържам много на едно място. Пътувам постоянно до Слънчев бряг, Варна, Гърция… Тези дни заминавам за румънския курорт „Мамая”. Възползвам се максимално от слънчевите дни, гледам да се попека.
– С кого пътувате?
– Винаги пътувам с близки приятелки, макар че ме одумват за придружителка на кой ли не мъж – видите ли, той ми плащал почивките. Не, не е така. Аз си финансирам всяка една ваканция сама. За мен най-важното е парите, с които разполагам, да ги влагам в изживявания, а не в предмети.

– Откъде са основните ви доходи?
– Снимам реклами за инстаграм, а семейството ми също ми помага финансово. На Златни пясъци имам магазин за дрехи. За съжаление бизнесът там е сезонен. Притежавам и недвижимости по морето, които отдавам под наем.
– А има ли мъж до вас в момента?
– Не, от година нямам сериозен приятел. Имам много обожатели, които искат да бъдат с мен, но аз съм взискателна към себе си и ухажорите. На този етап не съм за сериозна връзка, семейство, дом и потомство.

На 25 години съм, а моята теория е, че първо трябва да поживея съзнателно, да направя бизнес и да имам стабилни доходи, за да мога да се грижа добре за едно дете. Не желая да съм млада майка, която е безотговорна към рожбата си и обикаля по света. Ще имам мъж, деца и семейство, когато се почувствам готова за това.
– А авантюри имате ли?
– Едно младо момиче като мен винаги е отворено за авантюри.
Всяка жена от 15 до 50 години търси сигурност и любов.

– Как ще коментирате слуха, че си търсите нов спонсор след като бившият ви – семеен турчин, буквално ви бил изхвърлил от хотелската стая и дори си взел подарения ви часовник „Шанел” на стойност 10 000 лева?
– Четох и аз, че съм хванала богат турчин за гадже. Но дори не познавам такъв човек. Никога не съм имала отношения с турци. Нямам нищо против тях, но съм християнка и гледам мъжът до мен да е със същата вяра. А и не си падам по семейни. Има много свободни готини млади милионери, защо ми е някой обвързан? Винаги съм казвала, че харесвам богати мъже, защото който разполага с пари, се е изградил, гради и иска още да се развива. Моето желание е човекът до мен да ме научи на нещо, да се развиваме заедно. Важно е и да ми осигури стабилност. На първо място обаче са уважението и любовта.

– Някога връщала ли сте подаръци на мъж, след като се разделите?
– Един мъж трябва да е изключително комплексиран, за да си поиска подаръците, след като е прекарвал хубаво времето си с жена, която е обичал. Подарявал е, защото е искал, как така после ще си иска обратно? За съжаление имам приятелки, на които им се е случвало подобно нещо. Колкото до мен, колата и апартаментите ми са си лично мои. Никой не ми ги е купил, затова и не може да си ги вземе. Важно ми е да съм независима.

– А имате ли часовник „Шанел”?
– Не, нямам. И никога не съм имала.

– Случвало ли се е мъж да се държи неуважително към вас?
– Разбира се. Когато съм била малка и влюбена, съм позволявала много неща. С времето започваш да се обичаш и разбираш, че не трябва да позволяваш на друг човек да те омаловажава. На първо място в момента поставям себе си и семейството ми. Няма недостиг на мъже, така че интерес към мен, докато съм млада и красива, винаги ще има. Важно е качеството, не количеството.

– Имала ли сте някога паралелна връзка с двама мъже?
– Когато съм с един мъж и той ми дава всичко, от което имам нужда като любов, уважение и чувства, нямам нужда от връзка с двама. Принципно не искам да си хабя енергията. Когато се занимавам с нещо, гледам да обръщам внимание само на него. Същото важи и за хората. Не желая да се раздавам напразно.

– Преди време казахте, че ще инвестирате хонорара си от миналогодишния „ВИП Брадър” в частен бизнес. Така ли постъпихте?
– Живеех на квартира в София дълги години. Купих си апартамент и го обзаведох. Хонорара от „ВИП Брадър” вложих в дома си. В момента обмислям бизнес, в който да инвестирам, защото не искам да завися от някой мъж.

– Бихте ли участвала отново в риалити формат?
– Да, ако ще ме покаже в друга версия. Предавания, чиято цел е скандалът, не вадят пред зрителите същността ти, изграждат ти грешен образ. Няма как да излезеш чист от там. Ако е положително и благотворително шоу, да, бих участвала. За панаирджийско риалити нямам желание и необходимост.

– Планувате ли някакви корекции по себе си?
– Не. Докато не родя, няма да си сложа силикон. Не го харесвам и не приемам на 18-годишни момичета родителите им да им го подаряват за абитуриентските им балове. Грешно е това. Единственото изкуствено по мен са екстеншъните в косата ми, но просто не мога да се разделя с тях. Те са част от мен.

– Прекалявала ли сте някога с алкохола?
– О, да. Едно време много ми се случваше, имах проблеми, но от година не ми доставя удоволствие да пия алкохол. Може би пораснах. След „ВИП Брадър” се видях отстрани и вече искам повече от себе си и за себе си.

– Като сте пиела алкохол, ставала ли сте агресивна?
– Променям се. Понякога ставам агресивна, друг път се смея – според ситуацията. Алкохолът не е нещо хубаво. Скачала съм дори на бой под влиянието му.

– Родителите ви как са?
– Добре са. Във Варна са и си работят.

– Докъде стигнахте с образованието си?
– Завърших бакалавърска степен, специалност „Маркетинг” в НБУ, но заради влизането ми във „ВИП Брадър”, не се явих на самото празненство за дипломирането. През октомври ще отида на церемонията да хвърля шапката.
Източник: Хотарена
Андреа с първата си емоционална изповед след мача на КобратаПевицата Андреа за първи път сподели нещо съкровено със своите фенове и последователи в мрежата, вид…Oct 30 2018vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!