Андреа с първата си емоционална изповед след мача на Кобрата

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Певицата Андреа за първи път сподели нещо съкровено със своите фенове и последователи в мрежата, видя HotArena.
По време на двубоя между половинката й Кубрат Пулев и Хюи Фюри тя изживя няколко критични момента. Именно в тях тя си позволи да изрази пред всички какво се случва с нея във вътрешния й свят. Русокоската на няколко пъти реагира свръх емоционално и най-вече – разтревожено, преди да се реши финала на мача. Тогава плътно до нея бе добрата й приятелка Николета.
Ето какви са били последните думи на голямата незабравима Катя Паскалева, написани с големи буквиПоследните й думи, написани с големи букви, били „Мокро, дъжд…“ – малко преди да поеме дъх за посл…Sep 19 2018vijti.com
Андреа бе забелязана да се гушка в дружката си Николета Лозанова, за да овладее притесненията около случващото се на ринга.
„За първи път показах емоциите си по време на мача, показах себе си! Благодаря на всички, които не пуснаха ръката ми! Бях себе си! Изключително съм щастлива !Цяла България беше с теб по всякакъв начин! И всяка емоция си заслужаваше победата! Господ е с теб! Продължаваме напред!“, написа в социалните мрежи блондинката.
В крайна сметка изходът бе положителен, в наша полза, и най-добрият ни боксьор получи заслуженото и триумфира.

В свои интервюта Андреа неведнъж е споменавала, че не обича да гледа на живо двубоите на Кубрат, тъй като ги изживява свръх емоционално. В последно време тя се изправя срещу страха си и се опитва да го пребори, предава hotarena.net.
Припомняме, че Андреа, Емилия, Константин и още звезди посетиха зала „Арена Армеец“, но не за да се изявят на концертната сцена
Много сериозна VIP подкрепа имаше за Кубрат Пулев по време на двубоя му с Хюи Фюри в най-голямата зала у нас.

Около 2 часа преди Кобрата да излезе на ринга, своето място в залата зае неговата половинка Андреа.
Певицата рядко е в залата, когато Пулев е на ринга, но този път явно важността на срещата я е накарала да подкрепи на живо своя любим. Андреа бе облечена в елегантно дълга зелена рокля с дълбоко деколте.
Заедно с нея пристигна сериозно VIP подкрепление в лицето на звездната двойка Николай Михайлов и Николета Лозанова, като тримата застанаха един до друг на първия ред.

В залата бе забелязана и певицата Емилия заедно с половинката ѝ Жорж Башур, както и плеймейтката Нора Недкова, която доскоро забавляваше зрителите на риалити формата на NOVA – Биг Брадър.
Изпълнителят Константин и боецът от сериите UFC – Благой Иванов – Багата също наблюдаваха с интерес зрелището, пише signal.bg.
Цялата истина за огромната истерия около Кобрата и напомпания му национализъм*Едно е сигурно – не е… сигурно, че Кубрат ще се бие с Джошуа за световната титла Че Кубрат Пулев п…Oct 29 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!