Мика Стоичкова се тунингова с изцяло нова визия, няма да я познаете (снимка)

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Мика с изцяло нова визия, няма и помен от момиченцето на Ицо.

Чаровната блондинка решава да нарисува подписа на легендарния си баща близо до рамото си. За целта се оставя в ръцете на прочут майстор.

Татуистът е нашарил с багрилата си редица известни ММА бойци и рапьри.

Мика Стоичкова си взе детето от АйкутМика Стоичкова прибра дъщеря си от дома на вече бившия си съпруг Айкут Рамадан. Дъщерята на спортнат…Aug 8 2019vijti.com

„Той направи моята най-специална татуировка“, казва щерката на великия футболист на „ЦСКА“ и „Барселона“. Мика е разказвала за близките и топли отношения с татко си и споделя, че той е изключително добър и грижовен. От него научила много мъдрости в живота. „Страхотен баща е!“, категорична е наследницата за обичания от всички Христо Стоичков.

Наскоро по-голямата щерка на Камата пусна снимка с него като малка, за да засвидетелства още веднъж обичта си към него. Автографът на легендарната осмица далеч не е първият татус по кожата на Мика. Наскоро тя се нарисува с географските координати на любимото си кътче на Земята – мексиканския град Тулум. Мястото е популярно като някогашния град на маите и известен карибски курорт, пише „България Днес“.

Голямата дъщеря на Христо Стоичков започна собствен бизнес: Мика се занимава с изработката на чанти, които предпазват от зли очиГолямата дъщеря на Христо Стоичков Михаела, която на 10 юли беше рожденичка, вече има ново бизнес на…Jul 20 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Дрехите, с които ще тикнете мъжа си в ръцете на…
error: Content is protected !!