Голямата дъщеря на Христо Стоичков започна собствен бизнес: Мика се занимава с изработката на чанти, които предпазват от зли очи

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Голямата дъщеря на Христо Стоичков Михаела, която на 10 юли беше рожденичка, вече има ново бизнес начинание, узна HotArena.
Мика се впусна в дълбоките дебри на частния сектор в топъл Маями, като се насочила в сферата на дизайна. От известно време тя се занимава с изработката на чанти, напоени със специална енергия, която да предпазва притежателките им от нещастия.
Засега бизнесът е все още доста малък и Мика тепърва ще го развива, но амбициозната дама е убедена, че инвестицията определено ще й се възвърне многократно. Засега Стоичкова няма собствен магазин в Маями, тъй като не е подготвила достатъчно артикули.
Лошо му се пише на зетя-коцкар Айкут: Христо Стоичков не изневери на буйния си нрав и направи това, което всички очакваха от негоФутболната легенда Христо Стоичков искал физически да се саморазправи със зет си, след като разбрал,…Mar 6 2019vijti.com

Щерката на Камата изработва чанти уникати, които са само по 1 бройка и са по дизайн на клиентките. Отличителен белег за всички артикули на Стоичкова е, че на тях са изобразени сини очи, известни у нас и по света като Окото на Назар, което предпазва от лоши енергии и вредно влияние, писа „Галерия“.
Тъмносиньото традиционно се свързва с добрата карма и позитивна енергия. Светлосиньото пък символизирало небето и истината и следователно също представлявало защита от злонамерени погледи.Мика започва да се увлича по легенди и мистични суеверия, откакто усилено се занимава с йога. Още преди 4 години тя започна да практикува въздушна йога, след това се насочи към традиционната.

Дъщерята на Камата се омъжи преди 2,5 години, но явно неразбирателство е довело до край на връзката й с Айкут Рамадан
Слуховете, че Мика Стоичкова и Айкут Рамадан вече не са заедно циркулират от есента на 2018-та година.
Мика беше престанала да качва обши снимки в инстаграм, а после изтри профила си и от началото на месец февруари има нов.
Запознати твърдят, че дъщерята на Христо Стоичков е изгонила мъжа си от семейния им дом в Маями.
Всеизвестен факт е, че самата футболна легенда е запознал голямата си дъщеря с българина от турски произход Айкут.

Мика и Айкут сключиха брак на 22 юли 2016-а година в Щатите, когато дъщерята на Стоичков вече беше бременна.
Новото бизнес занимание на Михаела вероятно й помага да излезе от депресията и да продължи напред.
Източник: Хотарена
Христо Стоичков с вълнуваща изненада към съпругата си по случай 50-годишния ѝ юбилейХристо Стоичков спретна вълнуваща изненада на голямата си любов Мариана по случай 50-годишния ѝ юбил…Apr 10 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!