Мика Стоичкова се тунингова с изцяло нова визия, няма да я познаете (снимка)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мика с изцяло нова визия, няма и помен от момиченцето на Ицо.

Чаровната блондинка решава да нарисува подписа на легендарния си баща близо до рамото си. За целта се оставя в ръцете на прочут майстор.

Татуистът е нашарил с багрилата си редица известни ММА бойци и рапьри.

Мика Стоичкова си взе детето от АйкутМика Стоичкова прибра дъщеря си от дома на вече бившия си съпруг Айкут Рамадан. Дъщерята на спортнат…Aug 8 2019vijti.com

„Той направи моята най-специална татуировка“, казва щерката на великия футболист на „ЦСКА“ и „Барселона“. Мика е разказвала за близките и топли отношения с татко си и споделя, че той е изключително добър и грижовен. От него научила много мъдрости в живота. „Страхотен баща е!“, категорична е наследницата за обичания от всички Христо Стоичков.

Наскоро по-голямата щерка на Камата пусна снимка с него като малка, за да засвидетелства още веднъж обичта си към него. Автографът на легендарната осмица далеч не е първият татус по кожата на Мика. Наскоро тя се нарисува с географските координати на любимото си кътче на Земята – мексиканския град Тулум. Мястото е популярно като някогашния град на маите и известен карибски курорт, пише „България Днес“.

Голямата дъщеря на Христо Стоичков започна собствен бизнес: Мика се занимава с изработката на чанти, които предпазват от зли очиГолямата дъщеря на Христо Стоичков Михаела, която на 10 юли беше рожденичка, вече има ново бизнес на…Jul 20 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!