Мая Илиева показа, че има голямо сърце: Направи щедър жест към църква в Кюстендил

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Мая Илиева за пореден път показа, че има голямо сърце
Мая Илиева показа, че има голямо сърце. Милионерката дари 5000 лева на църковен храм, който се намира в Кюстендил, научи Хот арена.
Местните споделят, че вдовицата на Жоро Илиев редовно помага на храма. Но въпреки това предпочита действията й да останат в тайна, за да не се вдига излишен шум в медиите. Поне 2 пъти годишно тя се отбива във въпросната църква. За нея този храм има сантиментална стойност, тъй като е бил любим на покойния й съпруг Жоро Илиев.
Мафиотската вдовица се отбила в църквата в началото на август месец и за пореден път оставила щедро дарение на светата обител, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.
Мая Илиева взе апартамент бижу в Париж: Живее точно до Айфеловата кулаМая Илиева, вдовица на застреляния през 2005 г. висаджийски бос Жоро Илиев, взе апартамент в Париж, …Aug 10 2019vijti.com

Въпреки, че всичко любимо на Жоро Илиев е изключително важно за неговата вдовица, преди години тя се раздели с една от любимите му вещи. Мая Илиева продаде яхтата на Главния. Новият собственик на плавателния съд, който носи името на смуглата красавица, е турски милионер. Не е ясно каква е причината вдовицата да продаде любимата яхта на съпруга си.
Преди месеци тя се раздели и с любимия му хотел в Слънчев бряг. Мая Илиева продаде хотел „Дюн“, който се намира на морския бряг в известния курорт.
Припомняме, че Мая Илиева е станала тихомълков собственичка на впечатляващо имение в столицата на Каталуния – Барселона, за което е броила 4 милиона евро. Къщата на вдовицата на Георги Илиев е разположена в един от най-баровските квартали – в района Сантс Монтжуик, в близост до олимпийското селище, построено за лятната олимпиада през 1992 г.
Запознати разкриват, че Илиева е собственичка на къщата от пет години.

Преди нея имотът бил притежание на украински милионер, който е бил в управата на испанския футболен клуб „Алавес“, твърди седмичник. „Мая купи имението заради децата си, които учат в Барселона.
Тя отскача почти всяка седмица до Испания, но не се е установила за постоянно на Иберийския полуостров, тъй като бизнесът и приятелите й са в България“, разкриват близки до вдовицата на Георги Илиев.
Година преди босът на ВИС-2 да бъде застрелян от снайперист, той и съпругата му Мая осиновиха две момиченца – Андреа и Криста, които сега са в тийнейджърска възраст.

Малко след смъртта на Главния, одовялата Мая осинови и момче, което кръсти на убития си съпруг. Днес и трите деца учат в частно училище – пансион в Барселона. Казват, че наследниците на Мая Илиева говорят по-добре испански и английски, отколкото български език.
Андреа, Криста и Георги прекарват малко време в България, прибират се всяко лято за по около месец, идват и за коледните и новогодишните празници.
Източник:  razkritia.com
Паралийка: Мая Илиева брои 5 милиона евро за къща в Барселона и последен модел „Майбах“Мая Илиева е станала тихомълков собственичка на впечатляващо имение в столицата на Каталуния – Барсе…Jul 7 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!