Паралийка: Мая Илиева брои 5 милиона евро за къща в Барселона и последен модел „Майбах“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мая Илиева е станала тихомълков собственичка на впечатляващо имение в столицата на Каталуния – Барселона, за което е броила 4 милиона евро. Къщата на вдовицата на Георги Илиев е разположена в един от най-баровските квартали – в района Сантс Монтжуик, в близост до олимпийското селище, построено за лятната олимпиада през 1992 г.
Запознати разкриват, че Илиева е собственичка на къщата от пет години. Преди нея имотът бил притежание на украински милионер, който е бил в управата на испанския футболен клуб „Алавес“, твърди седмичник. „Мая купи имението заради децата си, които учат в Барселона.
Тя отскача почти всяка седмица до Испания, но не се е установила за постоянно на Иберийския полуостров, тъй като бизнесът и приятелите й са в България“, разкриват близки до вдовицата на Георги Илиев.
Дъщерята на Дарина Павлова претърпя операция: Паола страдала 15 г. от рядко заболяванеПаола, дъщерята на някогашния най-богат българин Илия Павлов и тънещата днес в лукс негова вдовица Д…Jul 3 2019vijti.com

Година преди босът на ВИС-2 да бъде застрелян от снайперист, той и съпругата му Мая осиновиха две момиченца – Андреа и Криста, които сега са в тийнейджърска възраст. Малко след смъртта на Главния, одовялата Мая осинови и момче, което кръсти на убития си съпруг. Днес и трите деца учат в частно училище – пансион в Барселона. Казват, че наследниците на Мая Илиева говорят по-добре испански и английски, отколкото български език.
Андреа, Криста и Георги прекарват малко време в България, прибират се всяко лято за по около месец, идват и за коледните и новогодишните празници.
Другата новина около вдовицата на Илиев също е свързана със скъпа придобивка. Само преди около месец Мая броила 1 милион лева за последен модел „Мерцедес Майбах“, твърди още изданието. Тежкарската лимузина е решена в класическия черен цвят и замени в автопарка й предния модел на престижната немска марка.

Пропомняме поста на Мая, в който тя разкрива как преживява загубата на своя съпруг:
„Веднъж пих кафе със съпруга ми . . . Кафенето беше евтино и неприятно, а кафето безвкусно и хладно. Но съпругът ми беше млад и красив и аз го обичах ужасно много. В тази сутрин носех старото си палто, което мразех толкова много, че обвинявах него за всичките си неволи в живота. Караше ме да се чувствам грозна и дебела, а на всичкото отгоре и не топлеше. Пих гадното кафе на малки глътки и гледах мъжа си. Той ме обичаше и това личеше дори в погледа му. И аз го обичах . . . Нямате представа колко много. Мечтаех си един ден да се гледаме по същия начин, но в някой хубав ресторант, а аз да изглеждам стилна и красива. За него, разбира се.

Съпругът ми почина млад и също толкова красив, колкото в онзи ден, в който пихме евтино кафе. Аз останах сама. През следващите години изпих стотици кафета в най-различни заведения. Имах дрехи, наистина много дрехи и почти бях изтрила спомена за онова палто, което съсипваше живота ми. Но всеки път, когато отпивах от топлата напитка, си мечтаех да нося грозното си старо палто и да пия гадно кафе, стига да съм с него. Тогава разбрах, че съм имала целия свят, а сега, когато имам пари, съм гола и беднa.“
Източник: ПИК
Слави Трифонов на тайна вечеря с Дарина Павлова: Шушукат си в специално ВИП помещение без риск от подслушванеСлави Трифонов е бил забелязан на вечеря с Дарина Павлова преди няколко дни, докладваха очевидци на …Jun 30 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!