Втори шанс: Слави Трифонов го спаси от глад и мизерия, а днес е известен в цяла България

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Слави Трифонов изиграл ролята на спасител за Мариан Бачев. С присъединяването си към звездния екип на шоуто през 2007 г., актьорът възродил кариерата си и се завърнал на театрална сцена. Това призна самият той, като не спести подробностите как доста дълго време бил без работа и дори се записал в Бюрото по труда, научи HotArena. Одисеята на Мариан Бачев започва след напускането му от Театър „София” през 2005 г. Актьорът сам пожелал да се раздели с колегите си, а причината била несъгласието му с управлението на театъра. „Цялата ситуация беше несправедлива”, казва Мариан Бачев и допълва, че доста дълго време не минавал покрай Театър „София”. „Ситуацията”, както я нарича, го научила да се старае да приема работата си професионално, а емоциите да запази само за сцената. Когато напуска доброволно, Мариан бил убеден, че лесно ще си намери работа в друг театър.
Най-близкият човек на Слави Трифонов готви грандиозно пиршествоМного от родните звезди празнуват своя имен ден на Гергьовден. Поп изпълнителят Георги Христов, койт…May 4 2019vijti.com

Все пак имал няколко награди, както и номинации за „Аскеер”. Уви, не се случило така. Близо две години той се занимава най-вече с озвучаване на филми, което се оказва недостатъчно, за да подсигурява семейния бюджет. Затова Мариан, който от 18 години се радва на любов и хармония с колежката си Милена Видер, се принудил да се обърне към държавата.
„И аз се записах с малцинствените групи в „Бюрото по труда”. Жената от „Бюрото по труда”, като ме видя, каза: „Ама, моля ви се! Аз съм ви гледала в театър „София”. Толкова много ви харесвам… Не мога да ви намеря работа като актьор.” Казвам: „Ами, да, предполагам, че няма да може да ми намерите, но все пак, нали някакви права имам?”, споделя Мариан.

9 месеца получава минимална помощ за безработни и казва, че наистина разчитал на тези пари.
Съдбата му дава нов шанс чрез Слави Трифонов.
Актьорът се присъединява към екипа на шоуто му през 2007 г.,
с което рестартира кариерата си. Мариан става популярен,
вратите на театрите отново се отварят за него, получава повече покани да озвучава филми, както и да работи в радиотеатър. И всичко това, след като получил възможност да разгърне таланта си в „Шоуто на Слави”.

„Телевизията винаги е била огромна платформа. Аз съм сигурен, че има много актьори, които имат като моите или по-добри качества, но хората не са ги видели. Докато аз съм вече 12-та година в „Шоуто на Слави”, където работя с много голяма група професионалисти и с възможност за изява, която ти дава тази добавена стойност”, споделя Мариан Бачев, който на 8 юли ще навърши 43 години.
Днес той се радва на претрупана програма, а сред ангажиментите му е работата в театралната школа за деца и тийнейджъри, която откриват преди време с жена му Милена Видер. С нея са заедно вече 18 години, имат две дъщери и все пак нямат брак. „Не го приехме като необходимост… Когато нещо е задължение, много ме притеснява, защото подписът няма да промени нищо, нито отношението ми към нея, нито към децата”, споделя Мариан.

И допълва, че обича жена си така, както в първия ден от връзката им. А тя започва покрай работата им по представлението „Синята стая”. Тогава Милена имала обожател, който често й правел романтични изненади, за да спечели благоволението й. „51 червени рози на служебния вход на театъра… Това просто много ме натегаше!”, казвал е през смях Мариан. Той доста дълго ухажвал Милена, преди тя да склони да му даде шанс. Двамата живеят от години под един покрив, но неофициално, пише „Уикенд“.
Източник: ХотАрена
11-годишна певица от пловдивското село Милево покори сърцето на Слави ТрифоновИвайла Терзиева е една от най-добрите участнички в стартиралия проект на Слави Трифонов „Нова звезда…May 4 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!