Най-близкият човек на Слави Трифонов готви грандиозно пиршество

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Много от родните звезди празнуват своя имен ден на Гергьовден.
Поп изпълнителят Георги Христов, който е кръстена на своя чичо споделя, че не спазва определена традиция на този ден. „За мен всеки ден е празник. Нямам строго изградена традиция за празнуване на Гергьовден и всичко решавам в последния момент“, заяви пред „Телеграф“ звездата.
Глория сподели, че празнува имен ден три пъти в годината – на Св. Галина, на Цветница и Гергьовден. „Много обичам този празник и винаги се събирам с приятели, със семейството си и го отбелязваме както си му е редът – с агне“, казва певицата.
Тази година тя ще празнува с феновете си на участие.
11-годишна певица от пловдивското село Милево покори сърцето на Слави ТрифоновИвайла Терзиева е една от най-добрите участнички в стартиралия проект на Слави Трифонов „Нова звезда…May 4 2019vijti.com

Годжи също ще посрещне празника на работа. Бас китаристът на „Ку-Ку Бенд“ има участие на фестивала „Банкя мези“. „През деня обаче ще почерпя екипа. Това ми е традиция от много години. Взимам агне, готвим го и го нося да се почерпим с колегите“, споделя Георги Милчев.
Барбито на фолка Гергана ще празнува имения си ден в манастира „Св. Георги“ в родното си село Говедарци. По традиция на този ден тя събира цялата си фамилия, в която има още двама именника – баща й, както и съпругът на сестра й. Празничният обяд е на поляната до манастирския комплекс.
Имен ден празнува и големият син на Кали – Георги.

Тя разкрива, че месецът ще е изпълнен с редица положителни емоции за семейството, защото ги очакват два рождени дни и бал. „В последно време именникът предпочита да се събере с приятелите си и да отбележи праника без агнешко на масата“, разказва изпълнителката.
Синоптичката Гергана Малкоданска посреща именния си ден в Кан. На 6 май е роден и мъжът до красавицата – Александър. „С годините свикнах на първо място да празнуваме неговия рожден ден. Съдба и празник за нашето семейство“, споделя Гери.
Джино Бианкалана, чието истинско име е Георги Ташев, ще посрещне празника в България. „Тук съм си. Скоро ще отварям ресторант. Именно там ще събера приятели за празника. Да видят и да си кажат мнението, преди официалното откриване“, сподели първо пред „Телеграф“ Джино.

Писателката, радиоводеща и певица Гери Турийска споделя, че празнува Гергьоден с приятели. „Следват танци, хапване и пийване до зори. Тази година съм решила да отбележа празника по-различно. Ще го прекарам със семейството си в Гърция“.

Източник: Марица
Стана ясно защо Слави Трифонов отказа да е кръстник на дъщеричката на ГоджиСлави Трифонов на нож с жената на Годжи, водещият не харесва Надежда. Слави Трифонов отказал да кръс…May 2 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!