Взеха „Гълъбо“ от Миро, вече няма право да изпълнява може би най-големия си хит

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Миро от „Каризма” вече няма никакво право да изпълнява може би най-големия си хит – „Гълъбо”, създаден от Вида Пиронкова. Интелектуалката, която е автор и на текста, и на музиката на баладата, официално представи нов изпълнител на златния си хит.
В неделя, 12 май, в 11,05ч. беше премиерата на клипа на новата кавър версия на песента „Гълъбо“ – Reload в YouTube и Facebook.
Авторът Вида Пиронкова е в ролята и на продуцент, както и сценарист на клипа, заснет и реализиран от режисьора Иван Димитров – Торекс и неговото студио.
Главната роля е поверена на новоизгрялата звезда с ангелски вид и глас – Памела Калоянова, която ще видим и в още едно, неочаквано за нас качество, а именно на блестяща актриса.
Мария Силвестър най-сетне се осмели да признае за развода, а думите й докоснаха хиляди сърцаЧаровната водеща Мария Силвестър винаги е изглеждала усмихнат и лъчезарен човек. Само преди няколко …May 16 2019vijti.com

Тя е откритие на Вида Пиронкова, смело плуваща във водите на музикалния бизнес у нас и заявила категорично, че освен майстор на красиви мелодии и текстове е и харизматична дама, умееща да печели не само любовта на публиката, но и престижни музикални награди на българската сцена.
Младата и с бляскав имидж Памела е поверила грижите и кариерата си вече на Пиронкова, която е и неин импресарио.
Авторът на музиката и текста на „Гълъбо“ Вида Пиронкова, представи нова версия на творбата си
Вида за пореден път се обръща към своя дългогодишен приятел и колега Явор Русинов и неговото студио, за направата на новия аранжимент и безупречен саунд, конкуриращ се само с най-добрите образци от жанра.

Нека припомним, че Русинов си сътрудничеше дълги години със солиста на австрийската група „Супермакс“ Курт Хаунщайн и създадоха няколко успешни компакт диска, а и до момента Явор работи и за Хосе Фелисиано.
Премиерното представяне на песента „Гълъбо“ – Reload, предстои в ефира на радио и телевизионни предавания, клубове и дискотеки, като най-скорошното събитие ще бъде в клуб „Ялта”. Подобни събития предстоят в Пловдив, морския курорт Лозенец и в други градове.
От сега нататък Миро от „Каризма” няма никакво право да изпълнява песента, уточнява авторът Пиронкова. Все още е позволено излъчването на парчето в негово изпълнение в медиите.
Вижте новата версия на песента „Гълъбо“ в изпълнение на Памела Калоянова ТУК
Източник: lupa
Всичко на този свят се връща: Проклятието на Антон Радичев застигна Богомил ГрозевТелевизионната звезда Богомил Грозев не може да случи на жена, откакто заряза дъщерята на актьора Ан…May 16 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!