Мария Силвестър най-сетне се осмели да признае за развода, а думите й докоснаха хиляди сърца

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Чаровната водеща Мария Силвестър винаги е изглеждала усмихнат и лъчезарен човек. Само преди няколко години обаче дамата с пронизващо сини очи изживя един от най-тежките моменти в живота си – развода със Силвестър Силвестров .
Раздялата им се отрази много пагубно на култовата актриса и едва днес тя се осмели да наруши мълчанието и да сподели с феновете си какво ѝ е коствала тя.
В личния си Фейсбук-профил Мария постна снимка, правена преди три години, а коментарът под нея бе откровен до болка:
„Тази снимка е преди три години, тогава живеехме с Давид в апартамента на приятели, които ни го дадоха, докато се съвзема от развод. Такъв, в който оставаш на улицата и осъзнаваш, че си на 37 и си на нулата и трябва да започнеш отначало.
Едно от любимите предавания на Би Ти Ви остана без жури, чудят се откъде да намерят хораОрлин Павлов се завръща с постоянно присъствие в Би Ти Ви от есента. Певецът, който притежава и зави…May 10 2019vijti.com

Та, мисълта ми е: докато гледаш някой на екрана или няма значение къде, усмихнат, забавен, елегантен – ти не знаеш каква му е битката. Този пост е за Силата. Каквото и да коства тя”, пише тв водещата. И добавя:
И за жените, които все пак оцеляват, гледат си децата, работят, реват, тръшкат се, готвят, купуват апартамент, кола, изплащат ги, плащат данъци, не спят с мъж за да напреднат в работата, не живеят с такъв, защото “така трябва”, а защото не искат да си меткат травмите на някого, докато не ги осъзнаят и разберат.
Жените, които не искат да мълчат, за да е по-удобно. За всички тези “тръни в гащите” Наздраве с кафето и Дракарис! И не забравяйте – то само с мечтаене не става! Ставайте и Започвайте!”.

Естествено под силните думи се включиха десетки почитатели на водещата с мнения и коментари. Морална подкрепа й оказва й „Мис България 2000“ Магдалина Вълчанова, която пише: „Респект Мария! Приемам този пост, като личен поздрав. Силата на майката е нещо, което един мъж никога няма да разбере. Бъди благословена и все така напред и нагоре!
А ние пожелаваме на Мария да е все така силна жена и любяща майка!
Източник: За Жената
Историята на една обикновена българка: Тя живееше сама с три малки деца и болна майка, изоставена от всичкиСоциалният проект на bTV „Бригада Нов дом“ разказа историята на поредната изоставена българска майка…Apr 23 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!