Нели Рангелова възмутена: Веско Маринов е обикновен крадец

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Сериозен конфликт назрява между Нели Рангелова и Веселин Маринов, научи HotArena.
Преди броени дни певицата се възмути от грубо плагиатство на колегата си, който според нея окрал нейна песен, излязла още преди 3 години.
Най-новото парче на трубадура от Полски Тръмбеш, носещо заглавието „Жена на токчета“, дублирало текста и идеята на песента на Нели в дует с Шкумбата – „Токчета“. На всичкото отгоре текстописецът бил един и същ. Възмущението си Рангелова сподели във „Фейсбук“, като с шеговит тон пак намекна, че разликата в датите на пускане на двете музикални произведения все пак е в нейна полза. Макар да се надсмяла над ситуацията, й станало крайно неприятно, защото с Маринов се познавали от години и неведнъж били споделяли обща сцена, писа „Ретро“.
Веселин Маринов вече работи за Димитър РачковНационалният любимец Веселин Маринов работи за Димитър Рачков! Певецът взема участие в „Забраненото …Apr 4 2019vijti.com

Естрадната певица обаче не смятала да се разправя с него, защото вече имала горчив опит от подобни случки.
Само преди няколко години Нели отново стана жертва на нагла кражба. Тогава нашумелите покрай участието си в Евровизия Елица и Стунджи също заимствали от парче на Рангелова, а плагиатството открил нейният син Мартин. Афектираната Нели се обадила на композитора на нейната песен, за да му съобщи за кражбата, а той я умолявал да не влизат в конфронтация с Елица и Стунджи, защото все пак били колеги.
Макар скандалът да стигнал до дуетните партньори, те така и не се извинили на певицата, която на всичкото отгоре ходила да си прави прическата в един и същ салон с Елица.

Наскоро стана ясно, че Веселин Маринов е започнал съвместна работа с Димитър Рачков – пее в шоуто му и разказва вицове, дава интервю и търпи шегите на актьора, който не му дава да диша по време на целия му престой на сцената.
За участието си в спектакъла Веско прибира солиден хонорар (по неофициална информация е четирицифрена сума), който актьорът плаща от джоба си.
Така Рачков реално се превърна в работодател на певеца.
Източник: Хотарена
Кмет на голям морски град се жалва, че Лили Иванова го изнудвала за огромна сумаЛили Иванова е изнудвала кмет на голям морски град за 50 хиляди лева Той я поканил да участва в конц…Dec 22 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!