Бившата жена на Бойко съсипана

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бившата съпруга на премиера Бойко Борисов – д-р Стела Костова, призна пред приятелите си в социалните мрежи, че е съсипана след смъртта на един от домашните си любимци. Лекарката, която живее в щата Калифорния в Америка, от години отглежда с любов две кученца – Айра и Бетина, и два папагала с нетипичните имена Хемингуей и Сервантес.

Бойко Борисов: Европа ще е в локдаун до март, очаква се трета вълна и тежки рестрикции (видео) До края на март няма как Европа да бъде отворена за нормален начин на живот. Очаква се …Dec 11 2020vijti.comПреди дни обаче загубила едното от любимите си птичета. „Почивай в мир, мой скъп Хемингуей. Сърцето ме боли и винаги ще ми липсват твоята красота, топло копринено тяло, сини очи, игривост и песни, които ме направиха щастлива и горда какъв прекрасен малък папагал беше“, написа д-р Костова на английски език в профила си във фейсбук, споделяйки две снимки на домашния си любимец. „Снимката отдясно е в болницата днес малко преди сърчицето му да спре. Толкова малко същество, а болката от смъртта му е голяма. Сервантес я търси и песента му е все едно го вика, тревожна“, пише още тя.

Майката на единствената дъщеря на премиера Борисов не остава безразлична и към мъката на бездомните животни. Тя често участва в кампании за спасяването на безпризорни кучета и котки и редовно апелира към последователите си в интернет пространството да бъдат по-благосклонни към изоставените животни и да им помагат, когато могат. Неведнъж самата тя е разказвала, че докато купува храна на своите кученца, задължително взема и по няколко пакета за гладните животни из улиците. Д-р Костова е неразделна с любимите си Айра и Бетина и дори в редките случаи, в които се прибира в България, задължително кучетата ѝ летят през Океана заедно с нея.

В Америка тя първоначално работи по първата си специалност – офталмология, но по-късно завършва и вътрешни болести. В болницата, в която практикува, има голямо Ковид отделение и д-р Костова не спира да изразява респекта си към медиците на първа линия, които се трудят в него.

Момче на 16г. размаза Бойко Борисов! Вижте колко силни думи, какъв дух има този младежЕто това момче показа повече сърце от 90% от българите. Вижте какво казват за него в мрежата. комен…Dec 1 2020vijti.com


Папагалът Хемингуей

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!