Бащата на Чочо с булка в Мароко: Бащата на покойния Чочо Попйорданов и половинката му Диана са на късен медец месец

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Иван Попйорданов и съпругата му заминали за екзотичната страна навръх Великден, но планирали екскурзията отдавна.
След като обиколиха всички природни красоти на България, двамата влюбени решили, че искат да си подарят по-нетрадиционно преживяване. Тъй като случили на добра оферта, се спрели именно на Мароко.
Иван отдавна не се бил качвал на самолет, защото в последните години вдигал кръвно и не му се рискувало, но с любимата си се чувствал спокоен, че не може да му се случи нищо лошо.
В рамките на пътешествието бившият шеф на БНТ и 42 години по-младата от него Диана обиколили най-емблематичните места в арабската страна.
Зачеркнаха Чочо Попйорданов от Народния театър, споделя с огорчение жена му ДаниелаСамо 6 години след смъртта на Чочо Попйорданов името от вратата на гримьорната му в Народния театър …Mar 10 2019vijti.com

За да се впише в обстановката и да не се различава много от местните, Попйорданов дори се е „забулил” и явно добре се забавлява.
Най-впечатлени с Диана останали от изящните градини на покойния френски дизайнер Ив Сен Лоран в Маракеш, както и от величието на водопадите в планината Атлас.
Въпреки че случили на перфектен за плаж климат, време да стигнат до него не им останало, макар предвидливо да си носели бански в багажа. За сметка на това пък още през юни планирали да отскочат заедно до родното Черноморие,
където откакто са заедно, летуват.

Половинката на 80-годишния Попйорданов е директорка на Обсерваторията по икономика на културата.
Тя беше член на Националния съвет за кино към Филмовия център и влезе в остър конфликт с тогавашния шеф на НФЦ Павел Васев.
Освен това е и преподавател в УНСС.
Диана и достолепният Иван се запознали тъкмо покрай киното.
Той отначало пазел в тайна връзката им,
за която знаеха само във филмовата гилдия, но неотдавна двамата признаха, че дори са сключили граждански брак.

Според приятели на двойката бащата на Чочо най-после живнал покрай връзката си с дейната дама. Попйорданов-старши бе дълбоко покрусен от смъртта на съпругата си и на единствения си син, който си отиде без време при нелеп инцидент. Единственото, което го радваше, бе внучката му Катя, която бе осиновена от Чочо и приятелката му Даниела.
Източник: Ретро
Алкохолът затри доста млади актьори заради недоволство, липса на смисъл и мъчение от капризната чужда оценкаАртистичният чешит и бунтар Иван Ласкин си отиде едва на 48 години ден преди своя имен ден. На същат…Jan 22 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!