Галена показа своя снимка като 3-годишна и разказа, че не е била желана от родителите си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Топзвездата Галена е родена на 21 май 1985 г. в малкото градче Смядово, на около 20 километра от Шумен. Родителите й Венета и Вичо се женят рано. Първо им се ражда момче, а след това дъщеря.
Не искали повече деца, но така станало, че майка й отново забременяла. Мислила си да прекрати бременността, но мъжът й се противопоставил. Не искала трето дете, защото времената били трудни.
Мъчила се по някакви други начини да абортира, но не се случило и така се родила бъдещата звезда на България
– фолклюбимката Галена.
Милко Калайджиев: Ром ли? Нелепа измислица. Та аз произхождам от буржоазно семействоМиналия понеделник мегапопулярният свиленградчанин се изяви на сцената на „Капките” гладко избръснат…Mar 10 2019vijti.com

„Аз съм била нежелано детенце. Майка ми е казвала, че са искали две деца, че съм станала погрешка, но пък като че ли винаги най-малките, изтърсаците, се раждат с късмет”, казва Галена по повод появата си на бял свят.
Спомня си, че живеели в много голяма къща – половината тяхна, а другата част на бабата и дядото – родителите на майка й. Баща й работил в завод „Смядово”, където произвеждали тротил и динамит. След като затварят завода, се пробва в други професии.
Галена го описва като мълчалив. Казва обаче, че му е била любимка. „Каквото и да става, винаги ме е защитавал, бях на първо място за него – като най-малка. Ако направех някоя беля, вината винаги беше прехвърлена на някое от по-големите деца”, споделя изпълнителката на „Феноменален”.

Събирали се много деца в махалата и изнасяли концерти на бабите и на родителите си. В детската градина си имала една любов – Гошко. Всички знаели и я бъзикали, неговите родители се шегували с нейните.
„Даже бяхме в различни групи и нашите ме преместиха , защото исках да съм в неговата. Когато лягахме да спим, неговото легълце беше до моето и се държахме за ръчичка.
Много си го харесвах, уж бяхме гаджета. Като се закачаше с други момичета, се карахме.
Иначе ме защитаваше”, през смях разказва Галя.

Източник: Клюкибг
Как да изберем името на детето според методиката на учителя Петър ДъновСветът е създаден на основата на чи­слата, буквите и цветовете. Голяма наука се крие в буквите, зато…Dec 18 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!