Зачеркнаха Чочо Попйорданов от Народния театър, споделя с огорчение жена му Даниела

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Само 6 години след смъртта на Чочо Попйорданов името от вратата на гримьорната му в Народния театър е било изтрито. За това с огорчение сподели вдовицата му Даниела, която се почувствала разочарована и обидена. Тя не знаела с точност кой е инициирал този акт и кой го е осъществил, но колеги на големия ни актьор не ѝ спестили възмутителната новина.
Най-накърнена Даниела била от факта, че когато Чочо починал, в публичното пространство мнозина видни личности от артсредите се изказали,
че ще направят и невъзможното той да бъде запомнен завинаги и така предложили идеята на гримьорната му в Народния театър да бъде поставена златна табелка с негово име.
Александра Сърчаджиева разказа за последните мигове на Иван Ласкин и как е научила, че е починалАз съм в нищото. На дъното съм все още. Не знам как да се измъкна. Истината е, че се чувствам като е…Feb 24 2019vijti.com

Колегите на артиста от първата ни трупа искали да окачат надписа на вратата, където култовият хъш се приготвяше за овациите на публиката преди всяко представление.
Тогава се твърдеше, че златното признание ще бъде финансирано както от бюджета на театъра, така и чрез лични средства на артистите, дадени под формата на дарение. Почти 6 години след трагичния 5 май 2013 г., когато Чочо напусна света на живите, идеята не просто не е реализирана, а дори обикновеният надпис с имената му е бил махнат. Подобна съдба с прискърбие Даниела сподели, че предрича и на Иван Ласкин, който отлетя при най-близкия си приятел на 6 януари тази година.

Съпругата на Чочо всъщност е сред най-големите опори на покрусената Александра Сърчаджиева и бе неотлъчно до нея по време на боледуването на Иван, на опелото му, както и сега.
Даниела разкри, че ѝ е било трудно да сподели и на своята дъщеричка, че и чичо ѝ Иван е отишъл на небето при баща ѝ. Приживе Ласкин бил като втори татко за малката Катя, с която се чувал много често. „Когато ѝ казах, че е починал, тя ме попита: „Мамо, защо всички, които обичаме, стават звездички?“, споделя Даниела и разказва, че при тези думи изпаднала в ступор и така и не намерила сили да даде отговор на дъщеричката си.
Източник: Ретро
Алекс Сърчаджиева попадна в нова житейска трагедия, бившата на Ласкин я съдиАлекс Сърчаджиева в нова житейска трагедия, вдовицата на косъм да остане без дом заради бившата на И…Feb 14 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!