Мариана Векилска е преосмислила внезапното си решение да напусне екипа на Би Ти Ви

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мариана Векилска е преосмислила внезапното си решение да напусне екипа на Би Ти Ви след 18-годишен стаж за телевизията и в момента се чудела как да възстанови изгорените мостове, за да се върне отново като водеща в телевизията, узна HotArena.
Само 2 месеца след като журналистката замина за Брюксел, където бе назначена в една от структурите на Европейската комисия, тя се почувствала потисната и започнала дълбоко да съжалява, че емигрирала извън България. Очакванията й за новото поприще, в което ненадейно се гмурна, се разминавали с реалността, която я застигала,
и Мариана изпаднала в тежка носталгия по времената, в които бе сред топимената на БТВ, писа „Ретро“.
Мариана Векилска ще лекува разбитото си сърце в Брюксел, а заплатата й е мечта за всекиМариана Векилска емигрира в Брюксел след жестоката любовна драма, която преживя с актьора Калин Врач…Jan 19 2019vijti.com

Вместо да се наслаждава на живота си в столицата на Белгия, да посещава нови места и да радва последователите си със снимки от тях, Векилска се е заела да рови във фотоархивите си като тв водеща. Тя не спира да публикува умилителни снимки от миналото, под които пише тъжни слова. Причината журналистката да не харесва новата си работа на експерт, не се кореняла във финансовите условия, на които се навила да замине за Брюксел, защото вземала значително по-голяма заплата от тази, която й плащали като водеща на „Тази събота“ и „Тази неделя“.
По-скоро се сдобила със съмнения по отношение на уменията си и не успявала да намери общ език с колегите си, събрани от цяла Европа, вече прекалено дълго време.

Тя все още не успявала да си намери подходящ апартамент, понеже нонстоп била ангажирана в новия си офис, където почивните дни били кът.
Само преди дни медиите оповестиха, че водещата буквално разцъфна след напускането на България:
„Работата на Векилска е свързана с постоянни пътувания. Но това не е свързано с дискомфорт за бившата водеща.
Тя често споделя в мрежата снимки от екскурзиите си в Европа.
За кратък период от време Мариана Векилска е посетила Германия, Холандия и други европейски държави.
На фотосите, публикувани от нея, става ясно, че тя е щастлива в новото си амплоа“ – твърдяха източници.

Истината явно не е точно такава.
Източник: ХотАрена
Мариана Векилска след напускането на България: Потръгна ли новата работа на водещата и как се чувства в моментаМариана Векилска буквално разцъфна след напускането на България.
Бившата тв водеща сияе от щастие и …
Mar 5 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!