Някой го отнесе жестоко в „Като две капки вода“ заради гафа, изстрелял Тита до победата

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Зрелищен скандал е избухнал зад кулисите на „Като две капки вода“ заради грандиозния гаф, с който тръгна седмият сезон на предаването по-миналия понеделник, 25 февруари.
За издънката, която е под съмнение дали е неволна, като се има предвид, че човек от екипа на шоуто участва в управлението на фирмата-продуцент на Христина Христова-Тита, писахме още миналата седмица.
Да припомним накратко: след като Милко Калайджиев се представи блестящо в „кожата“ на сицилианската легенда Тото Кутуньо, от апаратната изписаха на екран, че номерът, на който зрителите могат да гласуват за доскорошния мустак №1 на републиката е 17 737.
Луна без да се усети разобличи голяма тайна за „Като две капки вода“ и фалшът лъснаФолк певицата Луна разкри, че си е правила пластична операция. Тя е извършена преди години извън Бъл…Mar 4 2019vijti.com

Това обаче не е номерът на Милко, а този на Тита и заради грешното изписване само може да се гадае колко есемеси са отишли в актива на поп певицата (която минути по-късно бе обявена за победител в първия лайф), вместо по сметката на Калайджиев.
Издънката опорочи като цяло участието на Тита в проекта, която пропусна 3 концерта от американското си турне, само и само да се яви навреме за старта на „Капките“.
Занапред, дори 19-годишната изпълнителка да запише нови и заслужени успехи до края на сезона, феновете ще имат едно на ум, още повече, че диригентската палка в апаратната размахва нейният продуцент Кирил Киров-Кико.

Режисьорът е съдружник на Кристиян Тилев в музикалния им лейбъл „Адаманд“, който продуцира младата певица от Силистра. Ортакът на Криско е бил глобен солено от продуцентите на формата Магърдич и Джуди Халваджиян, след като социалните мрежи почервеняха заради скандалната издънка.
Дори и някой да се е надявал, че тя ще „мине метър“, бе достатъчно само 1 наблюдателен зрител да забележи подмяната на номерата и да се задейства верижна реакция.
Гневни, феновете на „Капките“, заподозряха шуробаджанащина и изкуствено лансиране на изпълнителката на „Антилопа“.
Халваджиянови са се вбесили най-вече заради това, че гафът е нов удар по имиджа им след симулацията на бившия им служител Митко Върбанов.

Репортерът на „Господари на ефира“ се престори, че е бил бит и подпали цялата държава, а това малко или много доведе от своя страна до решението на Нова да остави без ефир шоуто за гафове.
Източник: ПИК
Петя Буюклиева ще бъде гвоздеят на „Като две капки вода“, звездата склонила срещу доста щедър хонорарПетя Буюклиева ще бъде гвоздеят на тазгодишното издание на имитаторското предаване „Като две капки в…Feb 22 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!