ВЪЛШЕБНА НОЩ МЕЖДУ 11 И 12 АВГУСТ – Направете едно нещо и ще се сбъдне това, което сте чакали от дълго време!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Наблюдавали ли сте нощното небе през август вечер? Ако е така, значи сте забелязали, че е пълно със звезди – сякаш цялата Вселена се е разкрила пред нас. И тази година месец август ни носи метеорния поток Персеиди, метеори, които са активни в небето от 17 юли до 24 август.

Този дъжд от падащи звезди ще достигне своя пик в нощта на 11 срещу 12 август, както и в нощта на 12 срещу 13 август, след което броят на метеорите ще започне да намалява. Най-голям шанс да видите падаща звезда ще имате в нощта на 12 август, като най-добре ще се вижда след 23 часа, тоест от полунощ до зори.

метеоритен поток

Потокът Персеиди се смята за най-красивият, защото тези метеори имат най-ярката светлина и също падат бързо. Светлините им са много силни и е най-добре да ги наблюдавате в природата, където небето е открито и въздухът не е замърсен.

Това е природен феномен, при който орбитата на Земята пресича пояса от частици, оставени от комети. Когато тези частици летят през горната атмосфера на Земята, те изгарят светейки и оставят следа след себе си. Причината за образуването на метеорния поток Персеиди е кометата Суифт-Тътъл.

падащи звезди

Те са идеално видими в тъмната нощ, така че се насладете на красивите фойерверки на падащите звезди в небето с любимия човек на хълм, височина или планина. Не забравяйте, че отнема известно време очите ви да свикнат с тъмнината, така че имайте търпение, преди да започнете да наблюдавате спектакъла.

Можете да практикувате този ритуал на 11, 12 и 13 август и със сигурност ще видите падаща звезда, за която се смята, че има силата да насочва енергията към постигане на това, което искате дълбоко в сърцето си.

падаща звезда желание

Смята се, че „падащите звезди“ имат силата да насочват енергията към това, което искаме, и да осветяват пътя ни. Може би това е възможност да помислите за промени в живота и реализирането на нови цели и вашите истински желания.

Това е чудесна възможност да помислите за промените, които искате да направите в живота си и да разберете как да постигнете целите и желанията си. Когато видите падаща звезда, пожелайте си искрено, от сърце, затворете очи и визуализирайте желанието си за няколко минути, след което продължете да гледате към небето.

Ако видите повече падащи звезди през нощта, можете да си представите същото желание отново или да измислите друго. Важно е само да е от сърце и да не разкривате желанието си пред другите, а да го пазите в тайна.

Тази нощ е последната супер Луна за 2022 г. – нощ, в която мечтите се сбъдват! Ето как да привлечете щастието и да сбъднете желанията си! Тази нощ настъпва Пълнолуние в знака Водолей и това е последната супер Луна за 2022 г. – това е мом…Aug 11 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!