Тази нощ е последната супер Луна за 2022 г. – нощ, в която мечтите се сбъдват! Ето как да привлечете щастието и да сбъднете желанията си!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тази нощ настъпва Пълнолуние в знака Водолей и това е последната супер Луна за 2022 г. – това е моментът, в който нашият естествен спътник се намира в най-близката точка до нас в своята орбита (т.нар. перигей). Когато това се случва, Луната изглежда значително по-ярка, отколкото е в апогей (в най-далечната точка) – размерът ѝ се увеличава с около 14 %, а яркостта ѝ – с около 30 %

Времето на пълнолунието е периодът, когато човек натрупва максимална енергия, така че в тези дни можете да извършвате различни церемонии и ритуали за привличане на любов, пари, изпълнение на желания.

При Пълнолуние можете да сбъднете само едно свое желание, стига да го напишете на лист и да оставите хартията навън през нощта. На следващия ден вземете листа отново и го сгънете.

Изчакайте да минат три дни и го изгорете. Разпилейте праха навън и благодарете на Луната за това, че е чула молбата ви и ще я изпълни.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!